Το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μια συναυλία με την εξαίρετη ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε, η οποία σε συνεργασία με το καταξιωμένο στο διεθνή χώρο της jazz «G.T.Trio», αποτελούμενο από τους Γιώργο Τζούκα, Πέτρο Δαμιανίδη και Μανώλη Κουτσουνάνο, θα παρουσιάσουν μία μαγική jazz βραδιά, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2013.

Οι μουσικόι θα παρουσιαστούν μέρη από τη νέα τους δουλειά με τίτλο: «Από το Rempetiko στον Μάνο Χατζιδάκι με Jazz Άποψη» .

Μία συνάντηση της jazz με τα πλέον αγαπημένα τραγούδια όλων μας. Το ensemble, με διεθνείς συμμετοχές σε jazz & contemporary music festivals, κινείται στον ευρύ χώρο της jazz, συνδυάζοντας στοιχεία της mainstream σκηνής με το ύφος και τη λεπτή αίσθηση του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της σύγχρονης μουσικής. Μία δυναμική μουσική σύμπραξη γεμάτη ενέργεια από μουσικούς που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη σκηνική τους παρουσία, την αισθαντικότητα, τη δεξιοτεχνία καθώς και τη χαρακτηριστική, ζεστή διαδραστικότητα της Νατάσσας Μάρε με το κοινό.