Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι γυναίκες της ζωής μου

Οι γυναίκες της ζωής μου
Η νέα ταινία της Τσέρι Νόουλαν, σε σενάριο του Κιθ Τόμσον, έρχεται στην Ελλάδα από τη Rosebud και την Odeon, αλλάζει ημερομηνία και κάνει  πρεμιέρα στους κινηματογράφους επτά ημέρες αργότερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία Οι γυναίκες της ζωής μου, είναι η ιστορία του Τιμ, ενός νεαρού 21 ετών, που οι σχέσεις του με τη μητέρα του και τη σύντροφό του μπερδεύονται και συγκρούονται σε μία προσπάθεια να υπερισχύσουν στη ζωή του.

Η μητέρα του Τιμ, η κυρία Μπρέντα Ντουάιτ (Μπρέντα Μπλέθιν) θυσίασε την καριέρα της ως κωμικός στην Αγγλία, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Μπρέντα, χωρισμένη πλέον με δύο παιδιά, δουλεύει σε μια καφετέρια και ενίοτε κάνει και καμία παράσταση για να θυμάται τις παλιές καλές ημέρες.

Ο Τιμ (Καν Τσίτεντεν) είναι είκοσιενός χρονών και η μητέρα του στηρίζεται σε αυτόν! Όμως, μια μέρα ο Τιμ θα γνωρίσει την Τζιλ (Έμα Μπουθ) και θα ερωτευτεί παράφορα. Η μητέρα του όμως δεν είναι έτοιμη να αφήσει το γιο της να ενηλικιωθεί.

Ποια τελικά θα είναι η ...γυναίκα της ζωής του που θα υπερισχύσει;

Σχετικές ειδήσεις
Η Οδύσσεια, του Ζερόμ Σαλ
05.12.2016 15:19
Η νέα ταινία του Ζερόμ Σαλ, Οδύσσεια, από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ευρωπαϊκού σινεμά, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, από την Rosebud.21.
Η δασκάλα, του Γιαν Χρεμπέκ
30.11.2016 14:52
Η ταινία του Γιαν Χρεμπέκ, Η δασκάλα, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου από την Rosebud.21.
Frantz, του François Ozon
18.10.2016 14:55
Ο δραστήριος François Ozon (8 Γυναίκες, Potiche, Η Πισίνα) επιστρέφει στο Επίσημο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Βενετίας με το Frantz, μια ασπρόμαυρη -με καταλυτικές έγχρωμες πινελιές- συγκινητική ταινία που διαδραματίζεται στο μεσοπόλεμο, σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας και στο Παρίσι.
Φρανκενστάιν Τζούνιορ, του Μελ Μπρουκς στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (νέα ημερομηνία)
31.08.2016 15:57
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έρχεται δυτικά και σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά (Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού) και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δίνουν ραντεβού με το κοινό, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, για τη δωρεάν ανοιχτή προβολή της ταινίας Φρανκενστάιν Τζούνιορ / Young Frankenstein του Μελ Μπρουκς.
Δύο σεφ για μια γυναίκα, του Φλορέν Σιρί
24.06.2016 14:44
Η Spentzos Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουνίου 2016 την ταινία Δύο σεφ για μια γυναίκα (FRENCH CUISINE - PENSION COMPLÉTE).