Η Village παρουσιάζει την κωμωδία της Warner Bros με τίτλο “Επιστροφή στο ρινγκ“, όπου πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε (Χένρι ‘’Ρέιζορ’’ Σάρπ) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Μπίλυ ‘’Δε Κιντ’’ ΜακΝτόνεν), που θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014.

Οι αστέρες του Χόλιγουντ, υποδύονται δύο μποξέρ με μεγάλη ιστορία αντιπαλότητας, που αφήνουν τη «σύνταξη» για ένα τελευταίο αγώνα. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Πίτερ Σίγκαλ (“Get Smart”).

Πολλά χρόνια πριν, το σκορ ήταν 1-1, αλλά την παραμονή του τρίτου και τελικού αγώνα, ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρση του, αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις και βγάζοντας έτσι νoκ-άουτ τις καριέρες και των δύο.

30 χρόνια αργότερα, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη, ο Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ, διοργανωτής αγώνων, αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής μια και καλή. Όσο το σκέφτονται, η πρώτη τους συνάντηση μετά από δεκαετίες γρήγορα εξελίσσεται σε μια ξεκαρδιστική μάχη που γίνεται hit στο internet. Μετά την έκταση που παίρνει το θέμα στα social media, ο τοπικού ενδιαφέροντος αγώνας τους εξελίσσεται σε ένα must-see γεγονός για όλη την Αμερική!  Aν επιβιώσουν από την προπόνηση, ίσως να καταφέρουν να δώσουν και την τελική μάχη.

Μια καλοστημένη κωμωδία, με διασκεδαστικές αναφορές στις κλασικές σκηνές του Ρόκυ και του Οργισμένου Ειδώλου, αλλά και κωμικούς χαρακτήρες που πλαισιώνουν το δίδυμο των σταρ, η ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ’’  εκπλήσσει ευχάριστα.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ

Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Χαρτ, Κιμ Μπάσιντζερ