Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Μωρά στη Φωτιά και Απροσάρμοστοι ζωντανά στο Κύτταρο

Μωρά στη Φωτιά και Απροσάρμοστοι ζωντανά στο Κύτταρο

Το Κύτταρο θα μας προσφέρει ακόμη μια βραδιά ελληνικής ροκ μουσικής, φιλοξενώντας δυο σημαντικές μπάντες του είδους, τα Μωρά στη Φωτιά και τους Απροσάρμοστους, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014.

 

Τα Μωρά στη Φωτιά και οι Απροσάρμοστοι δεν χρειάζονται συστάσεις…

 

Δύο από τις σημαντικότερες μπάντες που γέννησε η Ελληνική ροκ σκηνή με έντονο το άγγιγμα του μύθου (με ένα ιστορικό και ανεπανάληπτο come back o Στέλιος Σαλβαδόρ και η παρέα του -  με την αύρα του σημαντικότερου Έλληνα ρόκερ, του αξέχαστου Παύλου Σιδηρόπουλου,οι Απροσάρμοστοι)  και με διαχρονική στάση κόντρα στο ρεύμα και τις ευκολίες, έχουν κερδίσει μια πρωταγωνιστική θέση στο πάνθεον των αντί-ηρώων μιας ζόρικης εποχής.

 

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, αυτοί οι δύο παράλληλοι δρόμοι συναντιούνται στη σκηνή του Κυττάρου και έτσι θα έχουμε τη χαρά να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε τραγούδια σαν .. Rock n Roll στο κρεβάτι, στην Κ, Στο βιβλίο των ηρώων, Η, ο Μπάμπης ο Φλου, ~ Ηρωίνη, Κάτω στην πόλη, Μανιφέστο, Παυσίπονο, Βαβυλωνία …  σε ένα μοναδικό live happening με …ΝOHMA.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Απροσάρμοστοι live στο Κύτταρο: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
24.11.2016 12:29
Οι Απροσάρμοστοι δίνουν ραντεβού στο Κύτταρο για ένα μεγάλο live αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.
Τα Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο
29.09.2016 15:33
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τα Μωρά στη Φωτιά θα εμφανιστούν live στο Κύτταρο.
Απροσάρμοστοι, Magic De Spell και Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!
13.04.2016 17:02
Οι Απροσάρμοστοι, οι Magic De Spell και τα Μωρά στη Φωτιά συναντιούνται στη σκηνή του Κυττάρου για ένα ιστορικό live!
Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus
30.03.2016 11:29
Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».
Οι Nightstalker live στο Κύτταρο
15.03.2016 14:35
Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο «JUST A BURN».