“Οι τρελοί με το κλουβί”, από 15 Ιανουαρίου 2014, παίρνουν τα μπαγκάζια τους και το κλουβί τους και «εσωκλείονται»  στο  θέατρο Eliart, το οποίο κάθε Τετάρτη θα μετατρέπεται στην μεγαλύτερη ψυχιατρική πολυκατοικία και θα υποδέχεται τρελούς πάσης φύσεως!!

 
Λίγα λόγια για το έργο: Μια πολύ- , ένας δια- , πεν- ένοι- και έν- πτώ- μπλ- σε μια τρ- περιπ- !!!

Αναλυτικά:  Μια πολυκατοικία, ένας διαχειριστής, πέντε ένοικοι και ένα πτώμα, μπλέκουν σε μια «τρελή»  περιπέτεια!!! 

Ακόμη πιο αναλυτικά: 6 γείτονες, άνθρωποι απλοί (δεν το λες), καθημερινοί (ούτε κατά διάνοια),όπως λέμε της διπλανής πόρτας (αν έχετε τέτοιους δίπλα σας ή μετακομίστε ή καλέστε την αστυνομία άμεσα),   καλούνται να διαχειριστούν την ανακάλυψη ενός πτώματος στην είσοδο της πολυκατοικίας τους.

Πιο αναλυτικά δεν γίνεται: Ο Στράτος, η Κέλυ, ο Νίκος, η Τιτή , ο Βικέντιος και η Μαρία ( η αλλιώςένας κομπέρ και πέντε από αλλού φερμένοι) ανακαλύπτουν στην είσοδο της πολυκατοικίας τους ένα πτώμα. Αυτόματα ξεκινάει μια παράλογη ξεκαρδιστική ανατρεπτική και αποκαλυπτική μέρα που θα ορίσει την ζωή αυτών των 6 …με συγχωρείτε 7 (είναι και το πτώμα!) ανθρώπων, και θα προσδιορίσει τον βαθμό τρέλας τους.
 

Και το μυστήριο είναι ένα:
Πως γίνεται ένα πτώμα να οδηγήσει έξι ενοίκους μια πολυκατοικίας να φτάσουν στα πρόθυρα της τρέλας και να τους αναγκάσει να φτάσουν στις πιο κρυφές και βαθιές επιθυμίες τους. 

 
Η λύση του μυστηρίου: Όλο αυτό γίνεται γιατί όλοι αυτοί το περίμεναν πολύ καιρό όλο αυτό. Γιατί είναι Οι τρελοί με το κλουβί”.

 
S.O.S.:  Παρακαλείστε για την εχεμύθειά σας. Αυτοί οι άνθρωποι καταζητούνται από κλινικές, αστυνομία, πυροσβεστική, Greenpeace, την Άννα Βίσση και τον περιπτερά τους.

 
¨΄Οσοι τρελοί προσέλθετε…¨
 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης
Κείμενο: Στρατής Μπέης
Ενδυματολόγος: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτισμοί:  Κώστας Χάννας
Φωτογραφία:  Γιώτα Τζόρβα
Βοηθός Σκηνοθέτη – Κίνηση: Μάυ Χάννα
 

ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ
Στρατής Μπέης, Κέλλυ Καραμάνη, Χρήστος Πανώρας, Ζέφη Καλπιτζή, Τίνα Παπαδοπούλου, Νίκος Βατικιώτης

και το πτώμα: Βαγγέλης Κοντομούς