Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Burlesque Music Show, για 3 ακόμη παραστάσεις στο Fuzz

Burlesque Music Show, για 3 ακόμη παραστάσεις στο Fuzz

Το Burlesque Music Show με τους Πάνο Μουζουράκη-Θανάση Αλευρά, θα συνεχιστεί για ακόμη 3 παραστάσεις με καλεσμένο το Λάκη Παπαδόπουλο.

 

Όσοι ήταν την Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club απόλαυσαν ένα... μουσικό υπερθέαμα που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο!

 

Και επειδή η ζήτηση για τον πρώτο καλεσμένο της χρονιάς είναι μεγάλη, ο Λάκης Παπαδόπουλος δίνει το παρών στο Burlesque για άλλες τρεις Παρασκευές, στις 10, 17 και 24 Ιανουαρίου 2014:

 

Και για όσους δεν θυμούνται τί είναι το burlesque... υπενθυμίζουμε:

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Θανάσης Αλευράς με βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες θεατές τους και με την καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα σας παρουσιάζουν ενα μουσικό υπερθέαμα “Burlesque”.

 

Μία αισθητική επανάσταση ενάντια στην υστερία των Καμπαρέ που σαρώνουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Με τη βοήθεια μίας ομάδας ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών – καταστροφών κι ενός καλεσμένου έκπληξη, κάθε Παρασκευή παίρνουν τη ζωή σας στα χέρια τους και την απογειώνουν. Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν πώς να την χειριστούν! Γιατί μόνο αυτοί αντιλαμβάνονται ότι η ζωή σας δεν είναι πια για γέλια…

Είναι για κλάματα...

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα

Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Σκόκος

Brass Arrangement: Γιάννης Οικονομίδης

One of a Kind: Άντεια Ολυμπίου, Άννα Φιλιππάκη, Ιφιγένεια Αλυσανδράτου

Δημιουργική Ομάδα: Ελένη Γκασούκα, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Πάνος Σουρούνης, Άντεια Ολυμπίου, Άννα Φιλιππάκη, Ιφιγένεια Αλυσανδράτου

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου

Βιντεοπροβολές: Λουκάς Ζιάρας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη

Βοηθός Σκηνογράφου: Τζίνα Ηλιοπούλου

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Φωτογραφίες: Γιώργος Αλεξανδράκης

Φωτογραφίες παράστασης: Λουκάς Ζιάρας

Δημιουργικά: Ανδρέας Τόπαλης

Φώτα: Τάσος Περδικούρης

Μουσικοί: Αντώνης Σκόκος, Δημήτρης Φροσύνης, Τάσος Σκούρας, Γιάννης Οικονομίδης, Μανόλο, Ζαρέας, Γιάννης Δημητριάδης , Μάριος Ιωάννου

Παραγωγή: Live2, Fuzz Live Music Club

Διεύθυνση παραγωγής: Άλεξ Ελσαμπάγ

Σχετικές ειδήσεις
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι Moderat live στο Fuzz
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club.
Οι Oceans Of Slumber live στο Fuzz
09.09.2016 15:01
Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club!
Tricky presents Skilled Mechanics σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!
23.12.2015 15:12
Tricky presents Skilled Mechanics την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα στο Fuzz Live Music Club και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory of Sound.
Οι Dødheimsgard live στο Fuzz Live Music Club
04.11.2015 14:51
Οι 3 Shades of Black παρουσιάζουν τους DØDHEIMSGARD live την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στο Fuzz Live Music Club.