Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τango Fire!

Τango Fire!
Το Θέατρο Badminton φιλοξενεί την πιο χαρακτηριστική παράσταση τάνγκο , εμπνευσμένη από αυθεντικούς Αργεντινούς χορογράφους, μέσα από το παραδοσιακό του στυλ, μέχρι την πιο σύγχρονη ακροβατική του μορφή.

Από τις 15 έως τις 20 Οκτωβρίου το Tango Fire θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των παθιασμένων θαυμαστών του τάνγκο, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιαίτερα θέαμα , που θα τους μεταφέρει κατευθείαν στα μπαρ του Μπουένος Άιρες.

Μέσα από τις εκπληκτικές χορογραφίες της βασικής χορογράφου της ομάδας, Yanina Fajar, θα δούμε στο πρώτο μέρος το τάνγκο να ακολουθεί ακόμα το παραδοσιακό στυλ, με περίπλοκα βήματα και σώματα που στριφογυρίζουν σε απόσταση αναπνοής.

Η παράσταση στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Tango Nuevo, με τις ακροβατικές κινήσεις και τα τολμηρά άλματα, σ’ ένα συνδυασμό αθλητικής δύναμης, χορευτικής δεξιοτεχνίας και ακρίβεια κλασικού μπαλέτου, στο δεύτερο μέρος της παράστασης με τίτλο «The Show».

Το εξαιρετικό θέαμα θα συμπληρώσουν οι ταλαντούχοι μουσικοί του σχήματος Quatrotango, που θα μπορούσαν με τις άψογες εκτελέσεις των κομματιών του Astor Piazzola και Mariano Mores να αποτελούν μια ξεχωριστή παράσταση από μόνοι τους.

Σχετικές ειδήσεις
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
Minefield, της Lola Arias στο Φεστιβάλ Αθηνών
07.06.2016 17:04
Η Αργεντίνα Λόλα Αρίας, συγγραφέας, σκηνοθέτις θεάτρου και περφόρμερ, παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, το Minefield, μια παράσταση βασισμένη σε αφηγήσεις Βρετανών και Αργεντίνων βετεράνων που πολέμησαν στα νησιά Φώκλαντ ή, κατά τους Αργεντίνους στις Μαλβίνες νήσους, το 1982.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο, της Ιόλης Ανδρεάδη
17.03.2016 13:41
Το Πολιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη, «διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο», βασισμένη σε πρόταση του Ιστορικού Αρχείου ΠΙΟΠ.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.