Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Positive Red live στο Faust

Positive Red live στο Faust

Οι Positive Red θα εμφανιστούν στο Faust με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κομμάτια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "The way your heart beats", που μόλις κυκλοφόρησε από την Voca Records με διανομή ΜINOS-EMI, καθώς επίσης γνωστά τραγούδια της διεθνούς ποπ/ροκ σκηνής. 

 

H μπάντα δημιουργήθηκε αρχικά το 2010 στο Los Angeles, με άλλο όνομα (Neraida), από την παραγωγό, τραγουδίστρια και συνθέτρια του γκρουπ Μαρίκα Παπάζογλου.

 

Στην αρχή την μπάντα αποτελούσαν μουσικοί από την τοπική σκηνή του L.A., οι οποίοι ηχογράφησαν το πρώτο άλμπουμ με τίτλο "Outside The Box", που κυκλοφόρησε το 2010 σε μορφή digital . Το 2012, μετά την μόνιμη επιστροφή της Μαρίκας Παπάζογλου στην Ελλάδα, βρίσκονται τα νέα μέλη και το όνομά τους αλλάζει σε Positive Red.Ο ήχος των Positive Red κινείται στο χώρο του αγγλόφωνου ποπ/ροκ με ατμοσφαιρικά φωνητικά και μελωδικά ριφάκια στο πιάνο και στην κιθάρα, που ταξιδεύουν τον ακροατή μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Τραγούδια όπως το "Down the rabbit hole", "The yellow brick road", δανείζονται στοιχεία από παραμύθια όπως το "Μάγο του Οζ" και την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", ενώ τραγούδια όπως τα "This Butterfly", "City of Angels", μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα του έρωτα χωρίς ανταπόκριση και της ζωής σε μια μεγαλούπολη χωρίς ουσιαστική επικοινωνία (Los Angeles).


Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Οι Diminuita live στο Faust
18.01.2016 16:02
Οι Diminuita - “Le petit big band” θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016.
Οι Clockwise live στο Faust
11.01.2016 15:34
Οι Clockwise θα εμφανιστούν για ένα funk, soul and blues live στο Faust, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016.
Οι D.K. & The Band live στο Faust
04.01.2016 13:07
Οι D.K. & The Band θα εμφανιστούν για ένα live με ελεύθερη είσοδο, ανήμερα των Φώτων, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, στο Faust.