Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Takis Barberis Group, live στο Χυτήριο

Takis Barberis Group, live στο Χυτήριο

Το γνωστό συγκρότημα της Jazz "Takis Barberis Group" θα βρεθεί στον Πολυχώρο Χυτήριο για μια ζωντανή εμφάνιση, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.

 

Το συγκρότημα “Takis Barberis Group” παρουσιάζει στον Πολυχώρο Χυτήριο γνωστές, αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το νέο άλμπουμ με τίτλο ‘’Jargon’’ που μόλις κυκλοφόρησε, με μελωδίες που βασίζονται στην jazz αλλά ταυτόχρονα αφομοιώνουν πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική .

 

Τάκης Μπαρμπέρης - κιθάρα

Μάνος Σαριδάκης - πλήκτρα

Γιώργος Γεωργιάδης- μπάσο

Γιώργος Πολυχρονάκος - τύμπανα

 

Δισκογραφία Τάκη Μπαρμπέρη:

"Something From July" "(Lyra 1990)

"Αre You Happy?"(Lyra 1992)

"Episodes"(Lyra 1995)

"Naiva"(Lyra 1998)

"Porto Kayio"(Libra 2004)

“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)

‘’Jargon’’(2013) 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Skarra Mucci για μια εμφάνιση στο Χυτήριο
16.11.2016 11:42
Ο Skarra Mucci έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Χυτήριο και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ‘’Dancehall President’’.
Yiorgos Fakanas Group live στο café του Νομισματικού Μουσείου
24.06.2016 14:39
Το Yiorgos Fakanas Group θα εμφανιστεί για live στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 21:00.
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.
Μιχάλης Σιγανίδης & Siganidae live στο Θέατρο Πόρτα
16.12.2015 12:26
Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ο Μιχάλης Σιγανίδης κάνει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στο θέατρο Πόρτα με το συγκρότημα Siganidae.