Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Στης Παράδοσης τον "Κύκλο" με την Ορχήστρα "Κανών" και τη Σοφία Μάνου

Στης Παράδοσης τον

Ένας νέος "Κύκλος", που κινείται γύρω από την παράδοση, ξεκινά στο Kyklos Live Stage. Η ομάδα της μουσικής σκηνής που όλοι αγαπήσαμε, μας περιμένει σε έναν φιλόξενο, ζεστό χώρο που πριμοδοτεί την επικοινωνία και την διάδραση με το κοινό.  Η ορχήστρα "Κανών" και η Σοφία Μάνου υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους για 3 Κυριακές.   

 

Παναγιώτης Λάλεζας και Μάνος Αχαλινωτόπουλος (5/1), το κοπέλι της Κρήτης Μιχάλης Τζουγανάκης και ο ταλαντούχος εργάτης της παράδοσης Μάνος Κουτσαγγελίδης (12/1), το πάντα καλοσυνάτο και χαμογελαστό κορίτσι Αρετή Κετιμέ, ο μαΐστωρ του παραδοσιακού τραγουδιού και ο συνεχιστής της τέχνης Αντώνης και Θωμάς Κυρίτσης (19/1)

 

Ελληνική, Παραδοσιακή και Βυζαντινή μουσική με εκλεκτές ελληνικές φωνές.

 

Ένα σεργιάνι στο "υφαντό" του αργαλειού του χρόνου, που μέσα σ' αυτό πλέκονται μελωδίες, στίχοι και τραγούδια που μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια του Ελληνισμού.

 

Ο Γιάννης Παυλόπουλος με το βιολί και το τραγούδι του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με το νέυ του, ο Νικόλαος Αυγουστίδης με το ούτι του, ο Ανδρέας Νιάρχος με τα κρουστά του, ο Mampre Kasartzian με το bass του, ο Θοδωρής Γιαννόπουλος με το λαούτο του, η Στέλλα Βαλάση με το σαντούρι της, ο Γιώργος Δεμελής με το κανονάκι και το τραγούδι του, ο Θοδωρής Τασούλας με το κλαρίνο του και η Σοφία Μάνου με το τραγούδι της, θα μας ταξιδέψουν από τη Μικρά Ασία, στην Πόλη και στη Θράκη, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στα νησιά, στη Θεσσαλία, στο Μωριά και στη Ρούμελη.

Σχετικές ειδήσεις
25.01.2017 16:16
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιώργου Περρή, "Ποιος φοβάται την αγάπη" σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Άρη Δαβαράκη.
21.10.2016 09:57
Η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Αναστάσιος Ράμμος: Ο νέος νικητής του Jumping Fish
20.10.2016 10:03
Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του "Όλα Τα Μυστικά", είναι ο νέος "Καλλιτέχνης του Τριμήνου" μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!
21.04.2016 13:18
Η Σοφία Αβραμίδου τραγουδάει τον "Επιτάφιο" και τα "Λειτουργικά". Ο Μίκης Θεοδωράκης και τέσσερις παλιοί ρεμπέτες σε δύο κατανυκτικά έργα, την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016 στον ΙΑΝΟ.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.