Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ένας ουρανός μ' αστέρια: Ο Μίμης Πλέσσας στο Love Casual Living

Ένας ουρανός μ' αστέρια: Ο Μίμης Πλέσσας στο Love Casual Living

Για μια μεγάλη γιορτινή παράσταση θα βρεθεί ο Μίμης Πλέσσας, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στο Love Casual Living της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τα ωραιότερα τραγούδια του, σε μια μοναδική συναυλία μαζί με σημαντικούς ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής!

 

Με τον μοναδικό και πολυαγαπημένο ερμηνευτή τόσων επιτυχιών, Κώστα Μακεδόνα, τον μελωδικό Σπύρο Κλείσσα, και την ανεπανάληπτη τουρκάλα τραγουδίστρια Fide Koksal, θα ξετυλίξει τα ωραιότερα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής.

 

Μια παράσταση γεμάτη αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ερμηνευμένα από φωνές, που σέβονται και αναδεικνύουν αυτό το σημαντικό ρεπερτόριο. Αθάνατα κομμάτια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο που μας έκαναν να τραγουδήσουμε, να χαρούμε, να ερωτευθούμε, τραγούδια εμβληματικά που έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχουν τραγουδηθεί από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής, μεγάλα λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, μοναδικές και πασίγνωστες μπαλάντες και πάντα μια δόση jazz που τόσο αγαπάει ο Μαέστρος και ταιριάζει στο κλίμα των ημερών …

 

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και τραγούδια που έγιναν επιτυχία με την φωνή του Κώστα Μακεδόνα, καθώς και επιτυχίες άλλων μεγάλων συνθετών.

 

Μαζί τους η εξαίρετη ορχήστρα του Μίμη Πλέσσα:

Νάσσος Σωπύλης – πλήκτρα / υπεύθυνος ορχήστρας

Γιώργος Παχής – μπουζούκι

Σπύρος Καραμήτσος - τύμπανα

Δημήτρης Στασινός μπάσο .

 

Ελάτε στον αγαπημένο χώρο του Love Casual Living, σε μια γιορτινή μουσική βραδιά γεμάτη αστέρια!!!

Σχετικές ειδήσεις
Μίμης Πλέσσας - Κώστας Χατζής: Η μεγάλη συνάντηση στο Μικρό Παλλάς
18.10.2016 11:52
Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής, συναντιούνται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς.
Μίμης Πλέσσας και Μαυρίκιος Μαυρικίου σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
07.06.2016 12:53
Ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό το καλοκαίρι, 2016.
Μέρες του Καλοκαιριού: Ο Μίμης Πλέσσας ζωντανά στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια
25.05.2016 14:48
Ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας μαζί με τον επί 20 χρόνια συνεργάτη του Σπύρο Κλείσσα θα βρεθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια και θα μας ταξιδέψουν στις «Μέρες του Καλοκαιριού".
Ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής στο Sirocco's Club
16.05.2016 11:31
Μετά από 15 χρόνια, ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται ξανά σε δύο πιάνα.
Ο Μίμης Πλέσσας για ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Ρυθμός Stage
01.04.2016 17:08
Ο Μίμης Πλέσσας θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, στις 15 και 22 Απριλίου 2016, στο Ρυθμός Stage, για ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.