Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι, των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα στο Ναύπλιο

Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι, των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα στο Ναύπλιο

 Το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με το μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι».

 

Η ομάδα Ναπάλμ της Πειραματικής Σκηνής του ΔΗ.ΘΕ.ΝΑ, με την καθοδήγηση της Βάλιας Ρεντούλη, παρουσιάζει για δύο μόνο παραστάσεις το διαδραστικό παιδικό παραμύθι για παιδιά, με παιδιά!

 

Στην παράσταση εμφανίζονται οι Πέννυ Γκούζου, Νάλια Ζήκου, Αρρίτη Κεχαγιά, Κάλλια Κωστάκη, Φανή Λύκου, Ανθούλα Οικονόμου και Δέσποινα Χαλκορόκα, ενώ τη σκηνική δράση συνοδεύει ζωντανά μικρή  ορχήστρα μουσικών. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 3 και 4 Ιανουαρίου στις 13.30 στο Θεατράκι Ο.Σ.Ε., στο Ναύπλιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 

Οι καλικάντζαροι περνάνε όλη τη χρονιά κάνοντας αστεία ο ένας στον άλλο και ταυτόχρονα πριονίζοντας σιγά-σιγά το δέντρο της ζωής . Κάθε Χριστούγεννα όμως ανεβαίνουν στη Γη για να παίξουν με τους ανθρώπους. Τότε περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν και το γέλιο δε σταματάει ποτέ...

 

Συντελεστές

Κείμενο : Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας

Επιμέλεια - Σκηνοθεσία:  Βάλια Ρεντούλη

Πρωταγωνιστούν: Πέννυ Γκούζου, Νάλια Ζήκου, Αρρίτη Κεχαγιά, Κάλλια Κωστάκη, Φανή Λύκου, Ανθούλα Οικονόμου

Αφήγηση: Δέσποινα Χαλκορόκα

Σχετικές ειδήσεις
Το παραμύθι της πριγκίπισσας που ήθελε πολύ να παίξει σ’ένα παραμύθι - Σουζάνε Στράσερ
17.01.2017 09:44
Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες το βιβλίο «Το παραμύθι της πριγκίπισσας που ήθελε πολύ να παίξει σ’ένα παραμύθι» της Σουζάνε Στράσερ.
Η Πουπουλένια Πολιτεία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
02.06.2016 16:32
Η Αντωνία Καπελέρη και το Σχήμα Λόγου παρουσιάζουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το παραμύθι Η Πουπουλένια Πολιτεία.
Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
24.05.2016 13:55
Το αγαπημένο παραμύθι παιδιών «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» γραμμένο από τους Αδελφούς Γκριμ παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Η Πράσινη Σκουφίτσα: ένα μουσικό, οικολογικό παραμύθι στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
17.02.2016 11:23
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα μουσικό, οικολογικό παραμύθι για παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Η πουπουλένια πολιτεία στο θέατρο Παραμυθίας
25.01.2016 14:30
Η Αντωνία Καπελέρη και το «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» παρουσιάζουν το Θεατρικό Παραμύθι για μικρούς και μεγάλους Η πουπουλένια πολιτεία, κάθε Κυριακή στο θέατρο Παραμυθίας.