Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Σίλας Σεραφείμ: Οδηγίες Κρίσης ΙΙ, στο Half Note

Σίλας Σεραφείμ: Οδηγίες Κρίσης ΙΙ, στο Half Note

To Half Note Jazz Club υποδέχεται τον γνωστό Stand Up Comedian Σίλα Σεραφείμ, ο οποίος θα μας προσφέρει "Οδηγίες Κρίσης ΙΙ", κάθε Σάββατο για ολόκληρη τη σεζόν.

 

Επειδή πολλά πράγματα έχουν μείνει αδιευκρίνιστα, Οδηγίες Κρίσης ΙΙ.

Γιατί στον ΕΟΠΥΥ, λειτουργούν όλα τα ραντεβού που κλείνεις, για το πότε θα πας να ξανακλείσεις.

Γιατί το plan b του Αδωνιs είναι να βρει plan a.

Γιατί απαγορεύοντας ο Πελεγρίνης τις μεταδόσεις πλάνων από τις εμφανίσεις του στο θέατρο σημαίνει πως έχει την επίγνωση που δεν είχε η Ντενίση.

Γιατί δεν χρωστάω προς το παρόν τη ΔΕΗ αλλά θα σπάσω το ρολόι και θα το ξανασυνδέσω να φαίνεται σαν ρευματοκλοπή, για να μην προκαλώ σαν νεόπλουτος.

Γιατί αν η ΕΥΠ είχε.. μπαρ στα Εξάρχεια, μένει να μάθουμε ότι κι η συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς διατηρούσε το γκολφ στη Γλυφάδα.

Γιατί και σε έρευνες που έγιναν σε χαυγίτες και με αξονικό τομογράφο, δεν βρέθηκε τίποτα.

Γιατί κι ο παλαιών Φιλιατρών Ιταλός ύψωσε τη σημαία του αγώνα και είπε "φούστα μπλούζα κραγιόν ελευθερία" Παναγιώταρε.

Γιατί το βιβλίο της Γενέσεως δεν είναι γραμμένο από ανίδεους ανθρώπους αλλά απ’ το θεό. Απλώς παράπεσαν οι σελίδες με τους δεινόσαυρους και τα καγκουρό.

Γιατί ο θεός δεν γουστάρει εκτός των άλλων και το σεξ εκτός γάμου γι’ αυτό και έκανε παιδί με τη γυναίκα ενός άλλου κι είναι άγαμος πατέρας. Είδατε πως δένει όλο;

Και τέλος, γιατί δεν καταλαβαινόμαστε τα δυο φύλα και αυτό δεν θα διορθωθεί ποτέ. Εσείς πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα. Εμείς πιστεύουμε στο κεραυνοβόλο σεξ. Στο σεξ με την πρώτη ματιά.

Γιατί εμείς έχουμε τις οδηγίες. ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΙΙ. Στο Half Note κοστίζουν μόνο 10€ και για φοιτητές & ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ, 8€.

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγλαΐα Παππά διαβάζει Όμηρο στην Ερμιονίδα
13.09.2016 12:19
Στο πλαίσιο των μεταφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας φιλοξενεί την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου, Αγλαΐα Παππά, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και προσφέρει στο κοινό του, με Ελεύθερη Είσοδο, τη θεατρική ανάγνωση δύο Ραψωδιών της Οδύσσειας του Ομήρου, Φ «Τόξου Θέσις» και Χ «Μνηστηροφονία», σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη.
Capriccio Veneziano: μία μουσική κωμωδία στο πλαίσιο του 3ου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»
07.09.2016 17:26
Στο πλαίσιο των μεταφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας προσφέρει στο κοινό του, με Ελεύθερη Είσοδο, το “Capriccio Veneziano”, μια απολαυστική μουσική κωμωδία, ελεύθερη μεταγραφή του Σαιξπηρικού «Eμπόρου της Βενετίας» σε καθημερινό, έμμετρο λόγο, από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Βλάσση και την 10μελή του «Ομάδα Θεατρικής Άσκησης».
Σεπτέμβριος, μήνας «γεμάτος» Εθνικό Θέατρο
07.09.2016 16:21
Το Εθνικό Θέατρο υποδέχεται τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου με θεατρικές παραστάσεις και συνεργασίες που αξίζει να παρακολουθήσουμε.
Η Ασπίς και το Συμπόσιο, Μενάνδρου και Λουκιανού στα Αισχύλεια 2016
08.08.2016 12:59
«Η ασπίς και το συμπόσιο», η μεγάλη υπερπαραγωγή της εταιρείας «Ανθός», έχοντας ήδη διανύσει ένα μεγάλο κύκλο παραστάσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στο ανοικτό θέατρο του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016» του Δήμου Ελευσίνας.
20 Χρόνια Stand Up: Ο Σίλας Σεραφείμ γιορτάζει στο Fix Factory of Sound
09.05.2016 11:54
Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του, ο Σίλας Σεραφείμ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και το Fix Factory of Sound τη Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 για να γιορτάσει 20 χρόνια Stand Up Comedy.