Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η JLo έρχεται και φέρνει και τα ρούχα της

Η JLo έρχεται και φέρνει και τα ρούχα της
Mία εβδομάδα πριν τη συναυλία της Madonna, το ΟΑΚΑ υποδέχεται την Jennifer Lopez, κάνοντας μας στις 20 του Σεπτέμβρη να ζεσταινόμαστε επικίνδυνα και από την παρουσία της στη σκηνή , αλλά και από τα sexy ρούχα της κολεξιόν της, που θα παρουσιάσει στην Αθήνα.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη να γίνει σε λιγότερο από είκοσι μέρες και όλα έχουν προγραμματιστεί κατάλληλα, αν βέβαια αυτή τη φορά πάνε όλα καλά και δεν μας την κάνει πάλι, όπως το 2006.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 60 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 150 ευρώ για τα VIP εισιτήρια, ενώ υπάρχουν αν θέλετε και εισιτήρια VVIP στην τιμή των 350 ευρώ (μόνο…), από τα οποία ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.

Τα VVIP εισιτήρια θα περιλαμβάνουν και είσοδο σε πάρτυ που θα γίνει μετά τη συναυλία στο club Veghera, στο Lagonissi Grand Resort, το οποίο θα έχει και θέμα τα ρούχα της κολεξιόν της JLo, παρουσία της τραγουδίστριας και δημιουργού της κολεξιόν.

Η JLo αφού θα έρθει που θα έρθει στην Ελλάδα για τη συναυλία, θα παραμείνει ακόμη μία μέρα και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα κάνει και μια εμφάνιση στο κατάστημα JLo της Γλυφάδας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κ. Βήτα για δύο live στο Six D.o.g.s
16.01.2017 12:48
Για πρώτη φορά, για δύο συναπτές Πέμπτες, ο Κωνσταντίνος Βήτα φέρνει μαζί του στην σκηνή του Six D.O.G.S, τα ηλεκτρονικά του τοπία, την ακουστική του ευαισθησία και υλικό που ποτέ ως τώρα δεν έχει ακουστεί σε άλλη συναυλία του.
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
Μία σερενάτα–Τέσσερις Εποχές: Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και σπουδαστές!
12.09.2016 16:45
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Ορχήστρα Academica Αθηνών προσφέρουν 100 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία «Μια σερενάτα-Τέσσερις εποχές» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.) στον Κήπο του Μεγάρου.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Οι Πλέγμα opening act στη συναυλία της Yasmin Levy στο Κατράκειο
22.03.2016 15:37
H Yasmin Levy, η Ιέρεια των πολυπολιτισμικών ήχων και αισθήσεων, έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη 6 Ιουλίου για μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Opening act στη συναυλία θα είναι η καλλιτεχνική κολλεκτίβα Πλέγμα.