Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ημέρες Γαστρονομίας, για δεύτερη χρονιά στο Μουσείο Μπενάκη!

Ημέρες Γαστρονομίας, για δεύτερη χρονιά στο Μουσείο Μπενάκη!

Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό και τον πλούτο που εμπεριέχεται σε αυτόν, οι «Ημέρες Γαστρονομίας», μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση με σαφή και εξωστρεφή προσανατολισμό, δίνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ραντεβού στις 9, 10 και 11 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Μπενάκη .

 

Οι «Ημέρες Γαστρονομίας», συνεπείς στο στόχο τους, μας επιφυλάσσουν για ακόμη μία φορά, μια ολοκληρωμένη εμπειρία, παρουσιάζοντας τον αυθεντικό χάρτη των ελληνικών γεύσεων, των τοπικών παραγωγών, των πρωτοβουλιών αλλά και την κουλτούρα των ανθρώπων που δημιουργούν, καινοτομούν και επιμένουν να παράγουν μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων. Ενδεικτικά: θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις και ανοιχτές συζητήσεις, ενέργειες δικτύωσης, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και ανάδειξης γαστρονομικών προορισμών, εκθέσεις, δια-δραστικές περιηγήσεις και ποικίλες δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

 

Μία πρότυπη διοργάνωση της Reason to - φορέα προώθησης πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης - σε συνεργασία με συλλογικότητες, δίκτυα, ανθρώπους της ελληνικής και της διεθνούς γαστρονομίας, δημιουργίας αλλά και του σύγχρονου επιχειρείν.

 

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές των Ημερών Γαστρονομίας προσκαλούν φορείς, επιχειρήσεις, ομάδες, δίκτυα και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν με τις δικές τους ιδέες και προτάσεις στις Ημέρες Γαστρονομίας 2014.

 

Το Φεστιβάλ για τη Γαστρονομία και τον Πολιτισμό των Αυθεντικών Γεύσεων έρχεται...

Περισσότερες πληροφορίες στο: imeres-gastronomias.grΣχετικές ειδήσεις
Food VS Food: η νέα ενότητα του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
06.02.2017 14:17
Το φαγητό, απόλαυση αλλά και εργαλείο εκμετάλλευσης, πολύτιμο αγαθό σε αφθονία ή έλλειψη, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο νέο τμήμα Food vs. Food του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ απ’ όλο τον κόσμο συναντούν έναν πρωτότυπο γαστρονομικό διαγωνισμό με έμπνευση από την μεγάλη γευστική παράδοση της Θεσσαλονίκης, καθώς και μια ξεχωριστή έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Έλαμψε το 8ο Vinyl Is Back!
27.09.2016 12:46
Το καλύτερο ίσως Vinyl Is Back χάρηκαν οι φίλοι του βινυλίου και της μουσικής το τριήμερο από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων, όπου διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή φορά!
Vinyl is Back 2016 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων
31.08.2016 13:32
Το Vinyl Is Back, το αυθεντικό Vinyl Bazaar Show, συνεχίζει τη δυναμική πορεία του στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών παρόμοιων εκδηλώσεων βάζοντας την δική του σφραγίδα στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο! Με ελεύθερη είσοδο και πάλι!
Vinyl is Back 8 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
28.06.2016 14:59
Το Vinyl is Back 8 έρχεται στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας: Πρόσκληση συμμετοχής
07.03.2016 14:40
Στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας μεταξύ LAGFF με τις «Ημέρες Γαστρονομίας» και το «Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας», οι διοργανωτές σχεδιάζουν ένα ξεχωριστό θεματικό αφιέρωμα στην ελληνική γαστρονομία και τη νέα ελληνική κουζίνα.