Η νέα φθινοπωρινή – χειμερινή συναυλιακή σεζόν του After Dark εγκαινιάζεται αυτή την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου από τους Μίγμα, σε ένα live γεμάτο με ελληνικούς ροκ ήχους.

Την έναρξη της συναυλίας για το νέο opening θα κάνει ο dj του After Dark, ζεσταίνοντας το κλίμα για τους Μίγμα, οι οποίοι θα μας δείξουν όλα όσα ξέρουν να κάνουν καλά – σχετικά με τη μουσική πάντα – εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου, που βρίσκονται μαζί.

Οι Μίγμα πρωτοσυστάθηκαν σε εξαμελές συγκρότημα το 2005, με τους Γιώργο Ζαχαρόπουλο στο τραγούδι, Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στα τύμπανα-κρουστά (έχει συνεργαστεί επίσης με το συγκρότημα Σύννεφα με Παντελόνια και τον Μάνο Ξυδού), Γιάννη Αντιβάση στην ηλεκτρική κιθάρα (δισκογραφία με το συγκρότημα Εν Εμοί), Νίκο Βογιατζάκη και Μιχάλη Μόσχο στις ηλεκτρικές, slide και lap steel κιθάρες (μέλη του συγκροτήματος Pulse) και Αλμπέρτο Οικονόμου στο ηλεκτρικό μπάσο (μέλος του συγκροτήματος Brain Damage).

Αυτή τη περίοδο οι Μίγμα ολοκληρώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε εν μέρει στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και στα στούντιο του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Τ.Ε.Ι Ρεθύμνου, με μηχανικό ήχου/ μουσικό παραγωγό τον Νίκο Κεφαλογιάννη-καθηγητή του τμήματος- ο οποίος έχει προσφάτως συνεργαστεί με τους Locomondo στη ηχογράφηση του δίσκου τους: 12 Μέρες στη Τζαμάικα.

Οι συνθέσεις του συγκροτήματος διακρίνονται από πολυσυλλεκτικές επιλογές, περασμένες μέσα από ένα έντονο ροκ φίλτρο και με συχνές αναφορές στην ελληνική μουσική.

Οι στίχοι τους… κινηματογραφικοί, περιγράφουν βιώματα και προσεγγίζουν διαστάσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τα τραγούδια τους μπορείτε να τα ακούσετε/ κατεβάσετε από τη διεύθυνση www.myspace.com/migmaband καθώς και να μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς και τη δράση τους.