Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Half Note και πάλι!

Half Note και πάλι!
Αν υπάρχει ένας λόγος που θα έπρεπε να χαιρόμαστε που έρχεται και πάλι χειμώνας, είναι ότι ανοίγουν και πάλι τα αγαπημένα μας στέκια. Και ένα από τα πιο αγαπημένα ανοίγει τις πόρτες τους στις 3 Οκτωβρίου…
Το Half Note σε ένα μήνα και κάτι ψιλά θα είναι ανοιχτό και πάλι, το φετινό του πρόγραμμα να ξεφεύγει αρκετά από τα συνηθισμένα!

Φέτος, τα είδη της σύγχρονης μουσικής που θα παρουσιαστούν από τη σκηνή του Half Note για μία ακόμη χρονιά είναι πολλά.

Στο πρόγραμμα του club χώρεσαν ευχαρίστως η Jazz, το Blues, το Funk, η Acid, αλλά και το Tango , το Flamenco Hip hop έως και η Ethnic Punk!

Και κυρίως σχήματα crossover που η μουσική τους διαπερνά  - και μπορεί να συνδυάζει  - πολλά διαφορετικά είδη και φόρμες μουσικής έκφρασης!  

Συνοπτικά τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο στο Half Note θα απολαύσουμε:
3 έως 9 Οκτωβρίου: Melvin Sparks Band
10 έως 16 Οκτωβρίου: Barbara Mendes
17 έως 23 Οκτωβρίου: Brooklyn Essentials
24 έως 30 Οκτωβρίου: Chico Freeman y Guataca
31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου: Steve Lucky and The Rumba Bums  feat. Miss Carmen Getit
7 έως 13 Νοεμβρίου: Tonino Carotone and Arpioni


Σχετικές ειδήσεις
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
15.02.2016 16:35
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει για τέσσερις εμφανίσεις, από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές, καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Ο Νότης Μαυρουδής και η Νένα Βενετσάνου στο Half Note
05.02.2016 16:03
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note
02.12.2015 10:53
Ο κορυφαίος έλληνας τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, μετά τις sold out εμφανίσεις του στο Half Note, επιστρέφει από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015 για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.
Η Αρλέτα επιστρέφει με special guests στο Half Note
19.11.2015 16:43
Έναν μόλις χρόνο πριν κλείσει μισό αιώνα στο χώρο του τραγουδιού, η Αρλέτα, η πιο ιδιαίτερη φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, έρχεται και πάλι στο Half Note.