Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ένα μουσικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Πλατεία Συντάγματος!

Ένα μουσικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Πλατεία Συντάγματος!

Ο Δήμος Αθηναίων μας προσκαλεί όλους την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος σε δύο ανοιχτές συναυλίες γιορτή! Στις 16.00 θα υποδεχτούμε το συγκρότημα Vrastaz και στις 17.00 τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα.

 

Το πιο καλοκουρδισμένο feelgood δίδυμο της ελληνικής μουσικής σκηνής στην υπηρεσία του "Πνεύματος Των Χριστουγέννων". Μύρωνας και Ησαΐας, Ησαΐας και Μύρωνας φοράνε τα γιορτινά τους και στήνουν ένα υπαίθριο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ . Ευχές, τραγούδια, χορός και τρελό κέφι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 

Οι Vrastaz σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 και έκτοτε γράφουν τραγούδια στα οποία η μουσική τους συνδυάζεται σε μια ιδιαίτερη μίξη με χιούμορ και θετική ενέργεια. Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησαν στο EP "Πάμε να φύγουμε" τα τραγούδια που προέκυψαν από την ως τότε ιστορία τους.

"Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα τους βρίσκει έτοιμους να εμφανιστούν στη συναυλία του Δήμου Αθηναίων και να δώσουν τον πιο γιορτινό τους εαυτό".

 

Σας περιμένουμε να μετατρέψουμε το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων σε πάρτυ με πολλή ζωντάνια, κέφι, χορό και μουσική!Σχετικές ειδήσεις
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Το Faust γιορτάζει τα 5 του χρόνια!
21.11.2016 10:19
Το Faust κλείνει 5 χρόνια γεμάτα συναυλίες και παραστάσεις και μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο γενέθλιο πάρτι, από την Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.
Οι Μαρσύας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
19.01.2016 12:33
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 30 Ιανουαρίου στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα... για πάντα μαζί στο Σταυρό του Νότου!
04.01.2016 16:00
Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κι ο Μύρωνας Στρατής, ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας, ο Ησαΐας κι ο Μύρωνας ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης και χορεύουν επιτέλους το «Χορό του Ησαΐα» από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στο Σταυρό Του Νότου Plus διατρανώνοντας: Για Πάντα Μαζί!