Ο Δήμος Αθηναίων μας προσκαλεί όλους την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος σε δύο ανοιχτές συναυλίες γιορτή! Στις 16.00 θα υποδεχτούμε το συγκρότημα Vrastaz και στις 17.00 τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα.

Το πιο καλοκουρδισμένο feelgood δίδυμο της ελληνικής μουσικής σκηνής στην υπηρεσία του “Πνεύματος Των Χριστουγέννων”. Μύρωνας και Ησαΐας, Ησαΐας και Μύρωνας φοράνε τα γιορτινά τους και στήνουν ένα υπαίθριο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Ευχές, τραγούδια, χορός και τρελό κέφι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Οι Vrastaz σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 και έκτοτε γράφουν τραγούδια στα οποία η μουσική τους συνδυάζεται σε μια ιδιαίτερη μίξη με χιούμορ και θετική ενέργεια. Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησαν στο EP “Πάμε να φύγουμε” τα τραγούδια που προέκυψαν από την ως τότε ιστορία τους.

“Το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα τους βρίσκει έτοιμους να εμφανιστούν στη συναυλία του Δήμου Αθηναίων και να δώσουν τον πιο γιορτινό τους εαυτό”.

Σας περιμένουμε να μετατρέψουμε το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων σε πάρτυ με πολλή ζωντάνια, κέφι, χορό και μουσική!