Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

H Vassiliki Papaioannou στο Cabaret Voltaire

H Vassiliki Papaioannou στο Cabaret Voltaire

Αυτό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Cabaret Voltaire θα είναι διαφορετικό...Έχει όλα τα στοιχεία, για να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο με τις καλύτερες προϋποθέσεις.  Σε ένα ατμοσφαιρικό, ακουστικό, και minimal live, που επέλεξε η Vassiliki Papaioannou για να μας ξεσηκώσει την πρώτη μέρα του χρόνου Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, αλλά και τα επόμενα Σάββατα 11, 18 και 25 Ιανουαρίου


H συνθέτης και performer Vassiliki Papaioannou, που διακρίθηκε στην Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Άρκτου, μας προσκαλεί  στη μουσική σκηνή Cabaret Voltaire για να μας παρουσίασει καινούρια, original  τραγούδια και ορχηστρικά της ενώ επιλέγει να ερμηνεύσει και να διασκευάσει, με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο, αγαπημένα κομμάτια από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες , όπως οι: Νouvelle Vague, Starsailor, Χ.Αλεξίου, Ά. Πρωτοψάλτη , Moloko, Muse, Leonard Cohen, Αρλέτα, Σ.Ξαρχάκος, Radiohead, Adele, P.J.Harvey, Tom Baxter κα. Μαζί της, άλλοτε ατμοσφαιρικοί, άλλοτε διασκεδαστικά ρυθμικοί, πολλές φορές αέρινοι ήχοι από κιθάρες, πλήκτρα και κρουστά, δημιουργούν ένα μουσικό-αισθητικό αποτέλεσμα που......δε φτάνει να ακούσεις....
Πρέπει να αφεθείς στην ατμόσφαιρά του και να το βιώσεις!!Ενορχηστρώσεις, Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα, Kρουστά: Vassiliki Papaioannou 

Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα: Νίκος Γαγγάδης

Πιάνο , Πλήκτρα, Backing Vocals: Κατερίνα Βαΐου

Σχετικές ειδήσεις
Τα 5 Στοιχεία, με την Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016
30.08.2016 13:21
Η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ..........), μετά από τα συνεχόμενα sold out την Άνοιξη 2016, ανεβαίνει για πρώτη φορά εκτός πόλης στο Φεστιβάλ Μαραθώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο υπέροχο λιμανάκι Μάτι της Νέας Μάκρης (Ναυτικός Όμιλος Μάτι).
Η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη στο Cabaret Voltaire
06.04.2016 11:16
Δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές υπόσχονται η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη από τη σκηνή του Cabaret Voltaire, στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 & 22 Απριλίου 2016.
Melentini & The Running Blue Orchestra live στο Ίλιον Plus
30.03.2016 14:13
Tην Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, η σκοτεινή γοητεία και οι minimal, avant garde, soul μελωδίες της Melentini, θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του Ίλιον Plus.
Οι Distortion Tamers live στο Ίλιον Plus
01.02.2016 17:00
Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο νέο stage venue της πόλης ΙΛΙΟΝ PLUS και στο Give me soul festival, οι Distortion Tamers, το αγαπημένο μας trio θα παρουσιάσει ξανά επί σκηνής όλα τα στοιχεία που το έχουν καθιερώσει σαν μία από τις καλύτερες rock & roll μπάντες της χώρας!
Μοnsieur Minimal Full Band Christmas Live στο Gazarte Roof Stage
18.12.2015 17:16
Στις 26 Δεκεμβρίου 2015, μια μέρα μετα τα Χριστούγεννα, ο Monsieur Minimal επισκέπτεται για ακόμη μία φορά τη σκηνή του GAZARTE σε ένα Full Band Live Project.