Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση στη Πινακοθήκη Βογιατζόγλου!

Μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση στη Πινακοθήκη Βογιατζόγλου!

Η Πινακοθήκη Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων σας καλεί στην ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση “Διάλογοι για τα πιο παράξενα Χριστούγεννα της ζωής μας”, με τον Ηλία Κουνέλα και τη Μάνια Παπαδημητρίου .

 

Ο Ηλίας Κουνέλας και η Μάνια Παπαδημητρίου κουβεντιάζουν με αφορμή τα Χριστούγεννα. Βάζουν μουσικές, διαβάζουν Σαχτούρη, Ντοστογιέφσκι, Άντερσεν και ελληνικά παραμύθια , αλλά κυρίως θυμούνται τις πιο παλιές αναμνήσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τις πιο παράξενες σκέψεις για αυτές τις μέρες που κάνανε σαν παιδιά... με στόχο να προκαλέσουν μια κουβέντα με τους θεατές για όλα αυτά που σκεφτόμαστε μέσα στις γιορτές και δεν τα λέμε. Για όλα αυτά που θα παρακαλούσαμε τον Άγιο Βασίλη αν πιστεύαμε πως υπήρχε κι αν μπορούσαμε να του ευχηθούμε να μας πραγματοποιήσει μιαν ευχή...

Σχετικές ειδήσεις
Ας ερχόσουν για λίγο, του Δημήτρη Μαλισσόβα: 2ος χρόνος στο θέατρο Ακροπόλ
23.09.2016 16:28
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν η αγαπημένη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο», μεταφέρεται από το «ΘΕΑΤΡΟΝ» στην καταπληκτική σκηνή του θεάτρου «ΑΚΡΟΠΟΛ», από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.
Pietà, του Γιώργου Στεφανακίδη στο Από Μηχανής Θέατρο
21.09.2016 13:03
Το Από Μηχανής Θέατρο φιλοξενεί τη μουσικοθεατρική παράστασ του Γιώργου Στεφανακίδη, με τίτλο Pietà.
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» σε περιοδεία
20.07.2016 16:48
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και την sold out παρουσίασή της στο Θέατρο Badminton, η μουσική παράσταση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με τίτλο «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στην Ελλάδα.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
Καυτή σούπα σε υπόγειο: μια μουσικοθεατρική παράσταση στις 1002 Νύχτες
07.03.2016 13:12
Ο στιχουργός, συνθέτης, συγγραφέας και δημιουργός του συγκροτήματος «Ενδελέχεια», Δημήτρης Μητσοτάκης παρουσιάζει την παράσταση «Καυτή σούπα σε υπόγειο», ένα έργο βασισμένο στα βιβλία του “Καυτή Σούπα” και “Υπόγειος” (συνδημιουργία με τον Αλέξανδρο Σικιαρίδη), που κυκλοφόρησαν το 2007 (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και 2013 (εκδ. Τόπος) αντίστοιχα.