Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Athens Streetart Bazaar στο Ρομάντσο

Athens Streetart Bazaar στο Ρομάντσο

Η δημιουργική ομάδα του DesignWars καλωσορίζει την νέα χρονιά παρουσιάζοντας το πρώτο Athens Streetart Bazaar στον πολυχώρο Ρομάντσο από 27 έως 29 Δεκεμβρίου 2013. Σε αυτό το πρωτότυπο bazaar καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της τέχνης του δρόμου θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες με αφετηρία την ζωγραφική, το κόσμημα, το ρούχο και διάφορες άλλες εναλλακτικές μορφές τέχνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά και εικαστικά δρώμενα.

 

Τι είναι το Design Wars?

Ο καταιγισμός που περιβάλλει ιδέες, τέχνη, design, και έμπνευση. Το σημείο συνάντησης όλων όσων λατρεύουν το σχέδιο, την περίεργη ή συμβατικότερη τέχνη και την τεχνική, την μέθοδο που συνοδεύει το design. Φτιάξαμε κάτι που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε, να συζητάμε, και να ζούμε καλύτερα και ομορφότερα την κάθε μας μέρα. Φτιάξαμε το Design Wars, το πεδίο μάχης της τέχνης.

 

Athens Street Art Bazaar

Το DesginWars στα πλαίσια της επιταγής του να μεταδώσει την έμπνευση και τη δημιουργία δια μέσου της τέχνης, δίνει βήμα μέσω της διοργάνωσης αυτού του πρωτότυπου bazaar σε καλλιτέχνες από το ευρύ φάσμα της τέχνης του δρόμου - σε ανθρώπους δηλαδή, που είτε εμπνέονται από το δρόμο, είτε δημιουργούν στο δρόμο, είτε απευθύνονται στο δρόμο - να εκθέσουν τη δουλεία τους και να γνωριστούν με το κοινό της Αθήνας. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η καθιέρωση του σαν ένα θεσμό που προάγει την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργία.

  

Σχετικές ειδήσεις
Το φεστιβάλ Back to Athens 4 επιστρέφει στα Εξάρχεια
30.05.2016 11:36
Για μία εβδομάδα από τις 3 – 11 Ιουνίου, 2016, το διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ Back to Athens/4 θα δώσει ένα δυναμικό παρόν στην ιστορική πλατεία Εξαρχείων. Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες ζωντανεύουν χώρους επάνω και γύρω από την πλατεία, με εκδηλώσεις, εκθέσεις, περφόρμανς, μουσικά δρώμενα, ομιλίες και προβολές. Το Back to Athens είναι μια πλατφόρμα ιδεών, ένα ετήσιο ραντεβού με το καλλιτεχνικό δυναμικό της Αθήνας.
Off off Athens 2016: Παρουσίαση προγράμματος στο Επί Κολωνώ
26.05.2016 14:17
Tο θεατρικό Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS ξεκινάει σε λίγες ημέρες! Την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί, σε μια βραδιά συνάντησης όλων των συντελεστών, η παρουσίαση του φετινού προγράμματός του, που - όπως κάθε χρόνο - γίνεται με την προβολή μιας σειράς βίντεο που οι ίδιοι οι συντελεστές εμπνεύστηκαν και επιμελήθηκαν για να παρουσιάσουν την ταυτότητα τής παράστασή τους.
FASMA Festival 2016: Workshops στο Ρομάντσο
04.04.2016 17:03
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, το FASMA Festival, επιστρέφει φιλοξενώντας 30 εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες.
Το Transmission Arts Festival Athens – Karlsruhe στο Ρομάντσο
01.04.2016 17:15
Το Contemporary Art Showcase Athens (C.A.S.A.) παρουσιάζει το φεστιβάλ Transmission Arts Festival Athens – Karlsruhe.
DesertFest Athens 2016 στην Ιερά Οδό
24.03.2016 13:30
Μετά το Λονδίνο και την Αμβέρσα, το DESERTFEST συνεχίζει την κατάκτηση της Ευρώπης παρουσιάζοντας την πρώτη Ελληνική εκδοχή του περίφημου stoner, doom και psych φεστιβάλ. To DESERTFEST ATHENS θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, ως αδερφό event της φθινοπωρινής Βέλγικης εκδοχής του.