Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Noël: Συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Noël: Συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη μας καλεί σε μία μουσική βραδιά με τον τενόρο Πάνο Λαζαράτο την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.

 

Ο τενόρος Πάνος Λαζαράτος ερμηνεύει στο πρώτο μέρος μουσικά κείμενα αφιερωμένα στην γέννηση του Κυρίου (Adeste fideles, Panis αngelicus, Ave Maria, Cantique de Noël) και άριες του γαλλικού ρεπερτορίου, συνδεδεμένες με την παρουσία του θείου στοιχείου και τα Χριστούγεννα ως σημείο καμπής για την εκκίνηση μιας διαδικασίας αυτογνωσίας (Pourquoi me réveiller – Ô souverain, ô juge, ô père).

 Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στο μιούζικαλ , (Memories), στους Beatles (Yesterday), στον Louis Armstrong (What a wonderful world), στον Frank Sinatra (My way, New York) και στην μείζονα επιρροή του Enrico Caruso στην μουσική μας συνείδηση (La donna è mobile, Lolita, Caruso).

 

Συμμετέχει η μεσόφωνος Βάγια Κωφού

 

 Σπύρος Μπάνος συνοδεία πιάνο

 Μανώλης Λορέντζος βιολί

 Μαρίνα Κισλίτσινα βιολοντσέλο

Σχετικές ειδήσεις
Transcending Romanticism, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
09.02.2017 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στη συναυλία με τίτλο Transcending Romanticism –Υπερβατικός Ρομαντισμός, με την Αμαλία Κουντούρη στο φλάουτο και τη Μυρτώ Ακρίβου στο πιάνο.
Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.12.2016 13:38
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στα Χριστούγεννα της Κάρμεν, μία μουσική παράσταση με τη Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Κάρμεν, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
The Show Must go on: Εορταστική συναυλία με την Κάτια Πάσχου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
13.12.2016 10:42
Η Κάτια Πάσχου και το Katia Paschou Project θα δώσουν στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, την πρώτη εορταστική συναυλία με τίτλο The Show Must go on.
Το Θέατρο του Βασιλιά Ήλιου, με την Ι. Ηλιουπόλου και τον Ν. Λαάρη στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
28.11.2016 13:17
Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο Νίκος Λαάρης θα βρεθούν και πάλι στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία που ενώνει τη μουσική με τη λογοτεχνία, με τίτλο Το Θέατρο του Βασιλιά Ήλιου.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».