Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Opera Chaotique: τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις στο Faust

Opera Chaotique: τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις στο Faust

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν ανανεωμένοι από τις παραστάσεις τους στην Ιταλία και την Τουρκία και παρουσιάζουν στο Faust μια Χαοτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ένα Special Christmas Show, στο οποίο ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ ζει έναν Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη και το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στο Βόρειο Πόλο να γνωρίσει τον 'Αγιο Βασίλη... Μην χάσετε τις 2 τελευταίες εμφανίσεις τους σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!

 

Φιλοσοφία και σεξ, κοινωνικές και πολιτικές ουτοπίες μέσα από μια σουρεαλιστική ιστορία με χιούμορ! Η ακοτονόμαστη κόλαση του σαδιστή φιλόσοφου Μαρκήσιου Ντε Σαντ, μέσα από μια νέα ματιά…

 

Ένα εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό, πέρα από τα ταμπού, με καινούργια νούμερα και πολύ μουσική επιλεγμένη από διάφορες εποχές και στυλ.

 

Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, οι Tenorman & Voodoo Drummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα. Πρωτότυπες συνθέσεις με μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σέξπηρ και Ε.Α. Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

 

Συντελεστές:

 

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή , Πιάνο , Αφήγηση

Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς , Tricks

Σταύρος Παργινός: Τσέλο

Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο

Intermedius: Μίμος / Performer

Ελένη Σωτηρίου: Μέτζο σοπράνο

 

Special Guests 18/12:

Αστέριος Τσέτσιλας: Τενόρος

Εύα Χατζηχρήστου: Χορός

 

Κείμενα: Tenorman & Voodoo Drummer

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos Productions

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Μάσκες: Μάρθα Φωκά / Δημήτρης Στάμου (Merlin Puppet Theater)

Σχετικές ειδήσεις
Τον Δεκέμβριο στο Faust
02.12.2016 14:23
Ο Δεκέμβριος μπαίνει στο Faust με εορταστικές συναυλίες και νέες θεατρικές παραστάσεις.
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Οι Superbacana επιστρέφουν στο Faust
01.04.2016 14:31
Μετά την επιτυχία της πρώτης του εμφάνισης στο Faust οι Superbacana επιστρέφουν για άλλη μια βραδιά ξέφρενης Βραζιλιανικης μουσικής.