Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Opera Chaotique: τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις στο Faust

Opera Chaotique: τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις στο Faust

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν ανανεωμένοι από τις παραστάσεις τους στην Ιταλία και την Τουρκία και παρουσιάζουν στο Faust μια Χαοτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ένα Special Christmas Show, στο οποίο ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ ζει έναν Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη και το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στο Βόρειο Πόλο να γνωρίσει τον 'Αγιο Βασίλη... Μην χάσετε τις 2 τελευταίες εμφανίσεις τους σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!

 

Φιλοσοφία και σεξ, κοινωνικές και πολιτικές ουτοπίες μέσα από μια σουρεαλιστική ιστορία με χιούμορ! Η ακοτονόμαστη κόλαση του σαδιστή φιλόσοφου Μαρκήσιου Ντε Σαντ, μέσα από μια νέα ματιά…

 

Ένα εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό, πέρα από τα ταμπού, με καινούργια νούμερα και πολύ μουσική επιλεγμένη από διάφορες εποχές και στυλ.

 

Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, οι Tenorman & Voodoo Drummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα. Πρωτότυπες συνθέσεις με μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σέξπηρ και Ε.Α. Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

 

Συντελεστές:

 

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή , Πιάνο , Αφήγηση

Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς , Tricks

Σταύρος Παργινός: Τσέλο

Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο

Intermedius: Μίμος / Performer

Ελένη Σωτηρίου: Μέτζο σοπράνο

 

Special Guests 18/12:

Αστέριος Τσέτσιλας: Τενόρος

Εύα Χατζηχρήστου: Χορός

 

Κείμενα: Tenorman & Voodoo Drummer

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos Productions

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Μάσκες: Μάρθα Φωκά / Δημήτρης Στάμου (Merlin Puppet Theater)

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στο Faust
27.01.2017 15:33
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στη σκηνή του Faust ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
Οι Opera Chaotique live στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα!
03.01.2017 11:54
Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUE με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.