Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σαν ακούς ξανά Supertramp

Σαν ακούς ξανά Supertramp
Η φωνή , ο στιχουργός και συνθέτης των Supertramp έρχεται στο Θέατρο Badminton για δύο παραστάσεις, για να μας δώσει και πάλι τη live μαγεία του θρυλικού συγκροτήματος.
Ο Roger Hodgson, ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων, θα δώσει δύο παραστάσεις στην Ελλάδα, περιλαμβάνοντας όλα τα διαμάντια που ξεχώρισαν τους Supertramp ως μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες στην ιστορία της rock.

Logical Song, Dreamer, Take the Long Way Home, Breakfast In America, School και πολλά άλλα, που σημάδεψαν την εποχή μας, παρέα με προσωπικές επιτυχίες από τη solo καριέρα του, θα μας θυμίσουν γιατί οι Supertramp έχουν πουλήσει τόσα εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Ο Roger Hodgson ίδρυσε τους Supertrmap το 1969 μαζί με τον Rick Davies, παραμένοντας η ψυχή του συγκροτήματος για 14 χρόνια. Το 1983, άφησε τους Supertramp στο απόγειο της επιτυχίας τους, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, να ζήσει μια ήρεμη ζωή στη φύση και να ακολουθήσει στις πνευματικές του ανησυχίες. 

Το διάστημα που ο Hodgson ήταν αρχηγός του συγκροτήματος, οι Supertramp πούλησαν πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ. Μόνο στον Καναδά, οι πωλήσεις του Crime of the Century και του Breakfast in America ήταν τόσες, που ένας στους 15 Καναδούς είχε και τα δύο αυτά λευκώματα! Το Breakfast in America, πούλησε πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν παγκοσμίως πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ το 1979.

Από το 1984 μέχρι σήμερα ακολουθεί σόλο καριέρα. Το πρώτο του άλμπουμ In the Eye of the Storm, έγινε αμέσως πλατινένιο και πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Το 2005 κυκλοφόρησε το Retrospectacle - The Supertramp Anthology, μια συλλογή όλων των κλασικών κομματιών των Supertramp, που πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο σε λιγότερο από ένα χρόνο!
Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Καλαντζής παρουσιάζουν ξανά τα Seventies στο Gazarte
21.09.2016 17:14
Μετά το sold out της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες "jazzmen" ξανά μαζί στη σκηνή του GAZARTE την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Η Madeleine Peyroux live στο Passport Κεραμεικός
25.08.2016 12:41
«Κλείνεις τα μάτια και ακούς αίφνης πως η Μπίλι Χόλιντεϊ είναι ακόμα ζωντανή και έχει κάτι να σου πει στο αυτί, ψιθυριστά σχεδόν...»
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.