Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Δήμητρα και Ελευθερία στο Θέατρο Πέτρας

Δήμητρα και Ελευθερία στο Θέατρο Πέτρας
Ίσως ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία τραγουδιστικά δίδυμα της χρονιάς, συνεχίζει να μοιράζεται τις ίδιες σκηνές, με επόμενο προορισμό το Θέατρο Πέτρας, τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.
H Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν το χειμώνα στο Rex, μετέδωσαν όλο το καλοκαίρι το άριστο αποτέλεσμα που δημιούργησαν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η Δεύτερα 1 Σεπτεμβρίου θα τις βρει στο Θέατρο Πέτρας να ξεκινούν το φθινόπωρο παρέα, ανεβαίνοντας στη σκηνή για ακόμη μία παράσταση με μοναδικές ερμηνείες και από τις δύο.

Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες έδειξαν σε όλη τη συνεργασία τους πόσο επιτυχημένα συμπληρώνει η μία την άλλη πάνω στη σκηνή, δίνοντάς μας ένα πρόγραμμα με τραγούδια – ιστορίες για τον έρωτα, την αγάπη, το χωρισμό, τη ζωή.

Στο ίδιο όμορφο κλίμα θα τις απολαύσουμε και αυτή τη φορά.
Σχετικές ειδήσεις
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Gazarte
09.02.2017 12:36
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο gazarte, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του, παρουσιάζοντας από την Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.
Χορδίζοντας τον Ήλιο: Φιλανθρωπική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
12.09.2016 10:11
Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως διοργανώνει, υπό την υψηλή αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρουπόλεως μια ιδιαίτερη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσω της μουσικής παράστασης-συναυλίας με τίτλο "Χορδίζοντας τον Ήλιο", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Πέτρας και τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν για τα συσσίτια απόρων της Εστίας Αγάπης της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα live στο Θέατρο Δάσους
30.06.2016 14:47
Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Δάσους, για μία συναυλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περοδείας.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα live στο Θέατρο Πέτρας
14.06.2016 16:35
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.