Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Hakim Murphy στο Ρομάντσο

Ο Hakim Murphy στο Ρομάντσο

Η Nous σε συνεργασία με το δισκοπωλείο Habeat, που εδώ και 2 χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα υποστηρίζοντας αποκλειστικά το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική , θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον DJ και παραγωγό Hakim Murphy, από το Σικάγο.


Με μουσικές επιρροές από τον Larry Heard και τον Robert Armani έως την Dance Mania, την Relief και την Cajual records, ο Murphy ξεκίνησε ως χορευτής του γνωστού footwork και σταδιακά εμπνεύστηκε από τη μουσική και άρχισε να παίζει δίσκους από το 1996. Από το 2008 διατηρεί δύο μεγάλα, καταξιωμένα στην παγκόσμια σκηνή labels, τη Machining Dreams και τη Synapsis Records, σε συνεργασία με την Avondale Music Society.


Μαζί του οι γνωστοί πλέον στην αθηναϊκή σκηνή και πολλά υποσχόμενοι Μiltiades & Zorz.


Η Νοus είναι μια νεοσύστατη ελληνική δισκογραφική εταιρεία που θέλει να αναδείξει νέα ταλέντα της house μουσικής σκηνής, αποκλειστικά σε βινύλιο.


Μετά την πρώτη κυκλοφορία EPK.12 X του Miltiades, που περιέχει remix του Hakim Murphy, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κάνοντας αξιόλογες εντυπώσεις και παραμένοντας στις πρώτες θέσεις σε διεθνή charts, γοητεύοντας οπαδούς του Theo Parrish, Patrice Scott και Keith Worthy.


https://soundcloud.com/hakimmurphy
http://www.residentadvisor.net/dj/hakimmurphy
https://www.facebook.com/habeatrecordstore
http://www.discogs.com/label/Nous


Miltiades

Ο Μιλτιάδης Μερεντίτης, γνωστός και ως Μiltiades, γεννημένος στις αρχές του 80, είναι ένας πολλά υποσχόμενος παραγωγός που έκανε εντύπωση στην ξένη διεθνή σκηνή με την πρώτη του κυκλοφορία στο νεοσύστατο ελληνικό label Nous. Ο ήχος του κινείται μεταξύ του Deep House και του Dub Techno, με μελαγχολικά στοιχεία και σαφείς αναφορές στο Detroit και σε παραγωγούς όπως ο Patrice Scott, ο Omar S, ο Theo Parrish και ο Marcellus Pittman.
https://soundcloud.com/miltiades


Zorz

Ο Γιώργος Αγγελίδης ασχολείται με τη χορευτική μουσική σκηνή την τελευταία δεκαετία. Στα DJs sets και podcasts που υπογράφει, διακρίνονται επιρροές από τη φωτεινή disco και soul-funky των 70’s, την αισθησιακή house του Chicago μέχρι την σκοτεινή και επαναστατική σκηνή του Detroit. Με το ψευδώνυμο Zorz και ως ενεργό μέλος των σχημάτων, Reform, Sleazy Beats & Dirty Vibes και Disorder προσπαθεί να εκφράσει τη μουσική -και όχι μόνο-κοσμοθεωρία του.
http://soundcloud.com/zorz

Σχετικές ειδήσεις
H Róisín Murphy live στο Gazi Music Hall
07.12.2016 12:31
H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια!
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.