Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Γιώργος Βάνας και Χρήστος Νινιός στο Σταυρό του Νότου Club

Γιώργος Βάνας και Χρήστος Νινιός στο Σταυρό του Νότου Club

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Βάνας και ο Χρήστος Νινιός δίνουν ραντεβού στον Σταυρό του Νότου στο Club.


Ο Χρήστος παρέα με τον "Διάφανο" Θανάση θα δώσουν ραντεβού στα "Ορυχεία" του Σωκράτη και θα κάτσουν στα "Τραπεζάκια Εξω" παρέα με τον Διονύση για να συζητήσουν τις "Απίθανες περιπέτειες του Φοίβου Δεληβοριά" , τις ιστορίες του Χρήστου απο τον πρώτο δίσκο «11+» αλλά και τις καινούργιες ιδέες που έχει για το δεύτερο CD…


Στην συνέχεια o Γιώργος μέσα απο ιδιαίτερες και “εσωτερικές” εκτελέσεις θα μας ερμηνεύσει με την μοναδικότητα που τον χαρακτηρίζει τραγούδια απο τους Bon Jovi μέχρι τον Μάνο Λοΐζο καθώς και δικά του απο τον καινούργιο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορίσει μέσα στο 2014.

Τα υπόλοιπα επι σκηνής...


Παρέα με τον Χρήστο θα είναι ο Σωτἠρης Κατσουλάκος στο πιάνο και Χαρἀλαμπος Παρίτσης στο βιολί .

Με τον Γιώργο θα είναι ο Χρήστος Πολίτης στην κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου στο σαξόφωνο, ο Σωτήρης Κατσουλάκος στα πλήκτρα και ο Βασίλης στα κρουστά.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Σταυρό του Νότου
25.02.2016 11:17
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα κάνουν μία στάση στο Σταυρό του Νότου.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.