Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Βάνας και Χρήστος Νινιός στο Σταυρό του Νότου Club

Γιώργος Βάνας και Χρήστος Νινιός στο Σταυρό του Νότου Club

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Βάνας και ο Χρήστος Νινιός δίνουν ραντεβού στον Σταυρό του Νότου στο Club.


Ο Χρήστος παρέα με τον "Διάφανο" Θανάση θα δώσουν ραντεβού στα "Ορυχεία" του Σωκράτη και θα κάτσουν στα "Τραπεζάκια Εξω" παρέα με τον Διονύση για να συζητήσουν τις "Απίθανες περιπέτειες του Φοίβου Δεληβοριά" , τις ιστορίες του Χρήστου απο τον πρώτο δίσκο «11+» αλλά και τις καινούργιες ιδέες που έχει για το δεύτερο CD…


Στην συνέχεια o Γιώργος μέσα απο ιδιαίτερες και “εσωτερικές” εκτελέσεις θα μας ερμηνεύσει με την μοναδικότητα που τον χαρακτηρίζει τραγούδια απο τους Bon Jovi μέχρι τον Μάνο Λοΐζο καθώς και δικά του απο τον καινούργιο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορίσει μέσα στο 2014.

Τα υπόλοιπα επι σκηνής...


Παρέα με τον Χρήστο θα είναι ο Σωτἠρης Κατσουλάκος στο πιάνο και Χαρἀλαμπος Παρίτσης στο βιολί .

Με τον Γιώργο θα είναι ο Χρήστος Πολίτης στην κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου στο σαξόφωνο, ο Σωτήρης Κατσουλάκος στα πλήκτρα και ο Βασίλης στα κρουστά.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.