Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Βασιλάκης σε μία multi performance στον Cartel Τεχνοχώρο

 Ο Δημήτρης Βασιλάκης σε μία multi performance στον Cartel Τεχνοχώρο

Ζωντανά επί σκηνής ένα jazz trio συνομιλεί με τους ερμηνευτές, την εικόνα και το κοινό...Ο λόγος για τον Δημήτρη Βασιλάκη που θα αυτοσχεδιάζει με τους φίλους του στον Cartel Τεχνοχώρο, για δύο Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου.

 

...αποτύπωμα

από τίποτα...

 

Η μεταμόρφωση των χαρακτήρων που ζωντανεύει η ποίηση και αναδύονται μέσα από το εντυπωσιακό σκηνικό του Cartel - φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα αντικείμενα πολιτισμού – κορυφώνεται σπονδυλωτά. Ο λόγος οδηγεί ενώ η μουσική , η κίνηση και η εικόνα χαρτογραφούν, αγκαλιάζουν, ανατρέπουν και σχολιάζουν, δημιουργώντας ένα έργο σε εξέλιξη.


Στόχος να αφυπνίσει και να φωτίσει αθέατες πλευρές της ύπαρξης. Όταν σταματά ο εσωτερικός διάλογος έρχεται η σιωπηλή γνώση και τότε γινόμαστε η "γεννήτρια" το μέσο που απαντά σε όλα τα ερωτήματα...

 

...too random

to trace...

 

 

Ποίηση/κείμενα/σύλληψη/μουσική:

Δημήτρης Βασιλάκης

 

Σκηνοθεσία:

Η ομάδα

 

Συντονισμός σκηνοθεσίας/κινησιολογίας, σκηνογραφική παρέμβαση/ενδυματολογία:

Silvia Macchi

 

Ερμηνεία:

Marlene Kaminsky

Γιάννης Κόλοι

Έλενα Μιχαήλου

 

Special guest!:

Τάσος Νούσιας

 


Jazz trio:

Δημήτρης Βασιλάκης: σαξόφωνα/ερμηνεία

Μάνος Σαριδάκης: πλήκτρα

Γιώργος Πολυχρονάκος: τύμπανα/κρουστά

 

Video: Βασίλης Χατζηβασιλείου

Φωτογραφία: Γιάννης Δημότσης

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Jazz Democracy Εν Κινήσει: Ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει ποιήματα στο Νομισματικό Μουσείο
20.09.2016 17:19
Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και εκπαιδευτικός Δημήτρης Βασιλάκης σε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο Café του Νομισματικού μουσείου.
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι N' Eirini live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
23.08.2016 14:06
Οι “N' Eirini” παρουσιάζονται σε ένα ατμοσφαιρικό live στο ιδιαίτερο φουαγιέ στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Αυγουστιάτικη πανσέληνος με τον Δημήτρη Βασιλάκη στη Βραυρώνα
16.08.2016 13:03
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, συνδιοργανώνουν συναυλία του διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη και σας προσκαλούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας, για να απολαύσουμε μαζί μία εξαιρετικά ατμοσφαιρική τζαζ συναυλία, με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!