Δύο από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κωστής Μαραβέγιας με τα δικά τους, προσωπικά και ξεχωριστά live ο καθένας ξεκινούν αυτή την εβδομάδα το μουσικό τους ταξίδι σε έναν από τους πιο δυναμικούς χώρους της σεζόν!

Πρεμιέρα Κωστή Μαραβέγια – Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου του cd-ζωντανή ηχογράφηση από τις δυο καλοκαιρινές συναυλίες του στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, προσκαλεί και φέτος όλους εμάς σε μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο Άνοδος Live Stage από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως και τις δυο πρώτες Παρασκευές του Ιανουαρίου (έως 10/1).

Πέντε μοναδικές βραδιές με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα.

Άλλος ένας χειμώνας, με μια εκρηκτική live παράσταση . Βραδιές με βασικό μήνυμα τη μουσική , τη χαρά και την ελπίδα! 


Τοποθεσία
: Άνοδος Live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Ημερομηνία: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή ως 10 Ιανουαρίου 2014

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 34 68 100

Περισσότερες Πληροφορίες

 

 

Πρεμιέρα Ελεωνόρας Ζουγανέλη –  Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο Άνοδος Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας και με αφορμή τη κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει και θα μας παρουσιάσει και φέτος ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που κινείται παράλληλα με την έντονη προσωπικότητα της. Αναδεικνύει πολλές επιτυχημένες και αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι σήμερα πορεία της, ενώ βεβαίως δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις! Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο, θα ερμηνεύσει πολλά από αυτά που η ίδια έχει αγαπήσει, από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία , ταξιδεύοντας όπως πάντα το κοινό της, φλερτάροντας με πολλές πλευρές της.

Θα μας παρασύρει από το «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» και το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» ως το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» και το «ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ», από το «ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ» και το «ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ» ως το «ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» και το «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ» αλλά και από το «ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΑ» και το «ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ» μέχρι το «ΕΚΛΑΨΑ ΧΘΕΣ» και το «ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ».

Αγαπημένα τραγούδια, άλλα κλασσικά και άλλα πιο πρόσφατα, βαλμένα με μεράκι σε ένα δομημένο πρόγραμμα, σαν αυτά που έχουν χτίσει μέχρι σήμερα μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελεωνόρα και στο κοινό που επιλέγει να την δει και να την ακούσει σε κάθε της εμφάνιση. 

Τοποθεσία: Άνοδος Live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Ημερομηνία: Από Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 & κάθε Σάββατο έως 1 Φεβρουαρίου 2014 – Ώρα έναρξης: 23:00

Πληροφορίες – κρατήσεις: Τηλ.: 210 34 68 100

Περισσότερες Πληροφορίες