Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Σταυρό του Νότου

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Σταυρό του Νότου

Φέτος ο Σταυρός του Νότου μας καλεί να περάσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με εξάισιες live μουσικές, επιλέγοντας μία από τις τρεις σκηνές του, Κεντρική, Club και Plus.


Πιο αναλυτικά:

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις του κάθε Σαββατο στην Κεντρική Σκηνή, προσθέτει άλλη μία εμφάνιση την Παραμονή των Χριστουγέννων Τρίτη 24/12.

Μας παρουσιάζει σε ένα τρίωρο πρόγραμμα μερικές από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της σαραντάχρονης πορείας του. Τραγούδια που έχουν συντροφεύσει διαφορετικές γενιές και παραμένουν πάντα ζωντανά, ειδικά όταν τα ερμηνεύει επί σκηνής και ενώνεται η φωνή του με τις φωνές του κοινού. Άλλοτε χαμηλότονος, σε τρυφερές μπαλάντες που ακόμα συγκινούν και άλλοτε φουλ ηλεκτρικός, με τις κιθάρες και την μπάντα να πετάνε, οι εμφανίσεις του Βασίλη δεν έχουν πάψει να είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια και συγκίνηση.

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκονται κάθε Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, σε ένα πρόγραμμα που έχει ήδη αγαπηθεί και αγκαλιαστεί θερμά από τον κόσμο. Θα είναι μαζί μας για μία και μόνο επιπλέον εμφάνιση ανήμερα τα Χριστούγεννα την Τετάρτη 25/12.

Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει, αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό


Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 Δεκεμβρίου

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα @ Σταυρός του Νότου Plus

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα παίρνουν “γιορτινή” παράταση για τον 3o Γύρο Του Απόλυτου Live Πάρτυ! Για τρεις μόνο έκτακτες εμφανίσεις την Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμoύς, λάτιν ανορθόδοξο πόλεμο, ρουκέτες από τα 90’ς, μάχη σώμα με σώμα… Πάνω απ’ όλα όμως… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθισμένος!

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό


House Band και Γιώργος Τεντζεράκης @ Σταυρός του Νότου Club

Η αγαπημένη μας House Band και ο Γιώργος Τεντζεράκης, σχήμα που το βρίσκουμε μόνιμα κάθε Σάββατο στο Club του Σταυρού του Νότου, για 4 επιπλέον γιορτινές εμφανίσεις: Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 Δεκεμβρίου, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Η ανεβασμένη διάθεση, η ένταση και το κέφι συνεχώς αυξάνονται, όπως και η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου που έχει αγκαλιάσει την καλύτερη μουσική παρέα, στο καλύτερο μουσικό στέκι της Αθήνας... Η ανανεωμένη House Band και ο Γιώργος Τεντζεράκης μας παρουσιάζουν ένα εθιστικό πρόγραμμα, που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό αγαπημένα -ελληνικά και ξένα- κομμάτια και ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς ακροατές...

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου
ώρα προσέλευσης: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου)

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα @ Σταυρός του Νότου Plus
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

House Band και Γιώργος Τεντζεράκης @ Σταυρός του Νότου Club
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

House Band και Γιώργος Τεντζεράκης @ Σταυρός του Νότου Club
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Gazarte!
23.12.2016 17:32
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το gazarte, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με εκλεπτυσμένο menu, απογειωτικά cocktails, ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!
Οκτώβριος 2016 στο Σταυρό του Νότου
27.09.2016 15:23
Ο Σταυρός του Νότου ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2016 για τις τρεις σκηνές του, ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο!
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.
Σταυρός του Νότου: Πρόγραμμα Μαρτίου 2016
02.03.2016 10:59
Ο Σταυρός του Νότου, το αγαπημένο στέκι του Νέου Κόσμου, ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Μαρτίου 2016 για τις τρεις σκηνές του (Κεντρική Σκηνή, Club, Plus), ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο!