Το 1ο Τablao της χρονιάς 2013-2014 είναι διήμερο, εορταστικό και έχει πολύ καλό σκοπό! Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στον ολοκαινούργιο χώρο του Playground με πολλή μουσική και χορό φλαμένκο.

Στις παραστάσεις αυτές που διοργανώνει η Γιώτα Πεκλάρη και το PLAYGROUND από τον Νοέμβριο του 2012, παρουσιάζουμε την τέχνη του φλαμένκο στην παραδοσιακή της μορφή όπως εμείς την κατανοούμε και την απολαμβάνουμε!!

Η κιθάρα, η φωνή και ο χορός συνθέτουν το σκηνικό ενός παραδοσιακού Tablao. Τα τρία αυτά στοιχεία συνδιαλέγονται με βάση τον κοινό ρυθμό και δημιουργούν ισότιμα και ταυτόχρονα ένα μοναδικό καλλιτεχνικό σύμπαν που φτάνει στην ολοκλήρωσή του μόνο όταν επικοινωνήσουν στον απόλυτο βαθμό.

Χορογραφίες: Γιώτα Πεκλάρη
Κιθάρα: Πάνος Καρτίμπελης
Τραγούδι: Yota “Baron”, Δροσιά Χαρίση
Χορεύουν: Γιώτα Πεκλάρη, Βίκη Σκορδαλή, Ειρήνη Κλημοπούλου, Seda Karayilan, Εύα Καρτερού, Ελμίνα Αναστασίου, Βρεττός Βαγγής, Νατάσα Καραγιαννάκου
Palmas: Γιώτα Πεκλάρη, Βίκη Σκορδαλή, Ειρήνη Κλημοπούλου, Seda Karayilan, Εύα Καρτερού, Νατάσσα Καραγιαννάκου, Ελμίνα Αναστασίου.
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Ηχοληψία: Ανδρέας Ντρούλιας
Φωτογραφίες: Γιάννης Τουρλίδης
*Χορογραφία Tientos: Seda Karayilan

Τα έσοδα από τις παραστάσεις θα διατεθούν στην μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση εθελοντών Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα είναι μια ΜΚΟ με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές που οργανώνει κατασκηνώσεις για τη ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και υλοποιεί, εντελώς δωρεάν, προγράμματα για παιδιά και νέους βασισμένα σε εμψυχωτικές δράσεις αισθητικής αγωγής (θέατρο, μουσική, καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, φωτογραφία, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και κατασκευές).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την δράση τους απο το http://www.kataskinosi.gr/