Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Tablao Flamenco στο Playground

Tablao Flamenco στο Playground

Το 1ο Τablao της χρονιάς 2013-2014 είναι διήμερο, εορταστικό και έχει πολύ καλό σκοπό! Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στον ολοκαινούργιο χώρο του Playground με πολλή μουσική και χορό φλαμένκο.


Στις παραστάσεις αυτές που διοργανώνει η Γιώτα Πεκλάρη και το PLAYGROUND από τον Νοέμβριο του 2012, παρουσιάζουμε την τέχνη του φλαμένκο στην παραδοσιακή της μορφή όπως εμείς την κατανοούμε και την απολαμβάνουμε!!


Η κιθάρα, η φωνή και ο χορός συνθέτουν το σκηνικό ενός παραδοσιακού Tablao. Τα τρία αυτά στοιχεία συνδιαλέγονται με βάση τον κοινό ρυθμό και δημιουργούν ισότιμα και ταυτόχρονα ένα μοναδικό καλλιτεχνικό σύμπαν που φτάνει στην ολοκλήρωσή του μόνο όταν επικοινωνήσουν στον απόλυτο βαθμό.


Χορογραφίες: Γιώτα Πεκλάρη
Κιθάρα: Πάνος Καρτίμπελης
Τραγούδι: Yota "Baron", Δροσιά Χαρίση
Χορεύουν: Γιώτα Πεκλάρη, Βίκη Σκορδαλή, Ειρήνη Κλημοπούλου, Seda Karayilan, Εύα Καρτερού, Ελμίνα Αναστασίου, Βρεττός Βαγγής, Νατάσα Καραγιαννάκου
Palmas: Γιώτα Πεκλάρη, Βίκη Σκορδαλή, Ειρήνη Κλημοπούλου, Seda Karayilan, Εύα Καρτερού, Νατάσσα Καραγιαννάκου, Ελμίνα Αναστασίου.
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Ηχοληψία: Ανδρέας Ντρούλιας
Φωτογραφίες: Γιάννης Τουρλίδης
*Χορογραφία Tientos: Seda Karayilan


Τα έσοδα από τις παραστάσεις θα διατεθούν στην μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση εθελοντών Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.


Οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα είναι μια ΜΚΟ με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές που οργανώνει κατασκηνώσεις για τη ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και υλοποιεί, εντελώς δωρεάν, προγράμματα για παιδιά και νέους βασισμένα σε εμψυχωτικές δράσεις αισθητικής αγωγής (θέατρο, μουσική, καραγκιόζης , κουκλοθέατρο , φωτογραφία, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και κατασκευές).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την δράση τους απο το http://www.kataskinosi.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Σάλος, της Σοφίας Μαυραγάνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
26.01.2017 17:23
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (ώρα 20:00), για μία και μοναδική βραδιά, την παράσταση χορού της Σοφίας Μαυραγάνη με τίτλο «Σάλος» που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς.
Ταξίδι στον κόσμο του φλαμένκο στον Πολυχώρο Αθηναΐς
29.12.2016 16:40
Η compañia flamenca ALGARABÍA ζωντανεύει για 3 μοναδικές βραδιές στη σκηνή της Αθηναΐδας ένα café cantante – ένα αυθεντικό μουσικό καφενείο από τη χρυσή εποχή του φλαμένκο.
Διήμερο παραστάσεων και βίντεο χορού από τον Κινητήρα
22.09.2016 12:29
Ο Κινητήρας εγκαινιάζει καλλιτεχνικά τη νέα σεζόν, διοργανώνοντας διήμερο παραστάσεων και βίντεο χορού στις 8 και 9 Οκτωβρίου.
Η Δεσποινίς Τζούλια χορεύει για τέταρτη χρονιά Flamenco στη σκηνή του Άνεσις!
01.08.2016 12:01
Με το αριστούργημα του August Strindberg, Δεσποινίς Τζούλια, επιστρέφει ο δραστήριος χορογράφος και σκηνοθέτης Σταύρος Λίτινας παρουσιάζοντας για τέταρτη χρονιά, από τις 3 Οκτωβρίου, για τη σκηνή του θεάτρου Άνεσις, την πρωτοφανή εκδοχή της δημοφιλέστερης ηρωίδας του Σουηδού συγγραφέα σε μία παράσταση flamenco που γνώρισε τεράστια επιτυχία, αγαπήθηκε από το κοινό και εντυπωσίασε τους κριτικούς!
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.