Η αποψινή παράσταση των Jazzical Ladies, δυστυχώς αναβάλλεται, λόγω ασθένειας. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στην ασθενή ηθοποιό και ζητάμε συγγνώμη από κοινό και media για την όποια ταλαιπωρία. Οσοι έχουν κάνει κρατήσεις μέσω viva.gr, μπορούν να απευθυνθούν στο σημείο πώλησης, για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Σίας Κοσκινά που έχει σκηνοθετήσει την εν λόγω παράσταση: “Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι το αποψινό live των Jazzical Ladies, που επρόκειτο να δοθεί στο Half Note από τις Λούσα Μαρσέλου και Νάντια Μητρούδη, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας…Μια ενδεχόμενη αναπλήρωση της κεφάτης μας παράστασης θα ανακοινωθεί σύντομα από εμάς, ώστε να σας ανταμείψουμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Κι ας ευχηθούμε στην ασθενή καλή και γρήγορη ανάρρωση! Πρώτα η υγεία!”

Δυο θεατρίνες! Δύο σουμπρέτες, μοναδικές! Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, η Λούσα Μαρσέλλου και η Νάντια Μητρούδη, συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση, απ’ αυτές που θέλουν μεράκι, φαντασία  και αυθεντικό χιούμορ για να σταθούν.

Με το πηγαίο ταλέντο και τον αυθορμητισμό των παλιών, καλών θεατρίνων, που με μια βαλίτσα στο χέρι και δυο σκηνικά, όργωναν κάποτε την Ελλάδα. Τα δυο κορίτσια ξεκινούν το ταξίδι τους από τις αρχές του 20ου αιώνα και φτάνουν μέχρι και σήμερα, με τραγούδια που αγαπήθηκαν στο μουσικό θέατρο και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο,  συνδυάζοντας τα με χιουμοριστικά και θεατρικά σκετς μιας άλλης αλλά και… μιας νέας εποχής!

Μια βραδιά με πολύ τραγούδι – όπου θα σας είναι αδύνατο να μείνετε αμέτοχοι- με στιγμές ανεξάντλητου αυτοσχεδιασμού και ανατρεπτικές εξελίξεις, ενώ λίγο μετά οι Jazzical Ladies θα σας παρασύρουν σ’ ένα jazz, swing αλλά και disco δεύτερο μέρος, που θα σας απογειώσει!

Jazzical Band:
Τάσος Χαλκίδης – Πιάνο , Ale Casta – Κρουστά

Handmade Stage Production Company:
Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σία Κοσκινά
Ενορχηστρώσεις: Νίκη Χαρλαύτη
Απόδοση στίχων στα ελληνικά : Σία Κοσκινά, Νίκη Χαρλαύτη
Styling: Τόνια Μητρούδη
Κομμώσεις : Γιώργος Σακκάς Kομμωτήριο Beautique
Κοστούμια : Ευθαλία Κυρίτση

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Jazzical-Ladies-Loussa-Marsellou-Nadia-Mitroudi/339662406155528