Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξανά στη Θεσσαλονίκη

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξανά στη Θεσσαλονίκη
Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι ο Σωκράτης Μάλαμας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, μετά από την επιτυχημένη συναυλία που έδωσε τον Ιούνιο.
Το Θέατρο Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας του καλλιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί σε θέατρα και γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.

Τη βραδιά αυτή ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του «Δρόμοι» και φυσικά τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος από όλη τη διάρκεια της δισκογραφικής του πορείας.

Δεν πρόκειται για μια τυπική συναυλία αλλά για μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, γέλια και συγκίνηση, ποίηση και μπαλάντες σε λαϊκούς, παραδοσιακούς αλλά και ροκ ήχους, μέσα σε μια ατμόσφαιρα μυσταγωγίας και αμεσότητας.

Μακριά από κάθε τακτική εμπορευματικής προώθησης του καλλιτεχνικού του έργου, ο Σωκράτης Μάλαμας, με το δικό του ιδιαίτερο λιτό και προσιτό ύφος κατάφερε με τις δικές του δυνάμεις να καθιερωθεί στο ελληνικό τραγούδι και να κερδίσει τις καρδιές όλων.

Στη σκηνή μαζί του θα βρίσκονται η Μαρίνα Δακανάλη (Τραγούδι), ο Κλέων Αντωνίου (Ηλεκτρική κιθάρα), ο Θάνος Μιχαηλίδης (Τύμπανα), ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου (Κοντραμπάσο), ο Νίκος Παραουλάκης (Νέι, Κιθάρα), ο Φώτης Σιώτας(Βιολί, Βιόλα) και ο Κυριάκος Ταπάκης(Μπουζούκι, λαούτο). Υπεύθυνος ηχοληψίας είναι οι Τίτος Καριωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας και υπεύθυνος φωτισμού ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.
Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
12.01.2017 11:47
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
17.08.2016 10:24
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έρχεται στη Σαντορίνη και το Εργοστάσιο Τεχνών για την πιο διαδραστική συναυλία, στις 29 Αυγούστου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.