Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ζαχαρίας Καρούνης και Τα υλικά των μυστικών στον Ιανό

Ο Ζαχαρίας Καρούνης και Τα υλικά των μυστικών στον Ιανό

Ο Ζαχαρίας Καρούνης ανεβαίνει στη σκηνή του Ιανού και με την τετραμελή ορχήστρα του παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με τα τραγούδια από το νέο του CD «Τα υλικά των μυστικών» που κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο και πολλά σημαντικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών όπως του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Μαμαγκάκη, αλλά και θρυλικών ερμηνευτών, που οι ερμηνείες τους έγιναν σχολή και σχολείο για τους νεώτερους, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Φλέρυ Νταντωνάκη.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου η οποία θα είναι και η ξεναγός μας σ’ αυτό το μουσικό τοπίο.


Αυτό που δεν είναι μυστικό είναι το πότε θα τα ακούσουμε και θα μας φανερωθούν για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του Ιανού. Μια και πρόκειται για νέα τραγούδια που έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στον αστερισμό της “Μικρής Αρκτου”. Πρόκειται για το καινούργιο cd του νέου ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη ο οποίος θα τα παρουσιάσει στον Ιανό.


Στιχουργοί των τραγουδιών είναι: Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Γκανάς, Λίνα Νικολακοπούλου και Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος. Τη μουσική σύνθεση των περισσότερων τραγουδιών υπογράφει ο Ζαχαρίας Καρούνης. Οι συνθέτες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Δημήτρης Μαραμής , η Δάφνη Αλεξανδρή και ο Απόλλων Ρέτσος.

 

Σ’ αυτές τις μουσικές βραδυές συμμετέχει μια επίσης νέα και ιδιαίτερη φωνή η Ντένια Κουρούση, με θητεία στο έντεχνο λαικό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Η Μελίνα Τανάγρη live στον Ιανό
19.12.2016 16:11
Η Μελίνα Τανάγρη για δύο μόνο βραδιές στον Ιανό, θα τραγουδήσει, θα απαγγείλει και θα αυτοσχεδιάσει, σε μία πιο ελεύθερη μουσική παράσταση.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».
Πάρτε μου την άγκυρα απ' το νου: Ο Τάκης Βούης σε τραγούδια με ποιητικό λόγο στον Ιανό
18.03.2016 15:09
Ο Τάκης Βούης με τη φιλική συμμετοχή του σημαντικού συνθέτη και κλασσικού κιθαριστή Νότη Μαυρουδή μας προσκαλεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στον Ιανό να σηκώσουμε την άγκυρα από το νου και να ξεκινήσουμε με ανοιχτά πανιά το ταξίδι της μελοποιημένης ποίησης.