Ο Ζαχαρίας Καρούνης ανεβαίνει στη σκηνή του Ιανού και με την τετραμελή ορχήστρα του παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με τα τραγούδια από το νέο του CD «Τα υλικά των μυστικών» που κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο και πολλά σημαντικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών όπως του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Μαμαγκάκη, αλλά και θρυλικών ερμηνευτών, που οι ερμηνείες τους έγιναν σχολή και σχολείο για τους νεώτερους, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Φλέρυ Νταντωνάκη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου η οποία θα είναι και η ξεναγός μας σ’ αυτό το μουσικό τοπίο.

Αυτό που δεν είναι μυστικό είναι το πότε θα τα ακούσουμε και θα μας φανερωθούν για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του Ιανού. Μια και πρόκειται για νέα τραγούδια που έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στον αστερισμό της “Μικρής Αρκτου”. Πρόκειται για το καινούργιο cd του νέου ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη ο οποίος θα τα παρουσιάσει στον Ιανό.

Στιχουργοί των τραγουδιών είναι: Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Γκανάς, Λίνα Νικολακοπούλου και Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος. Τη μουσική σύνθεση των περισσότερων τραγουδιών υπογράφει ο Ζαχαρίας Καρούνης. Οι συνθέτες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Δημήτρης Μαραμής, η Δάφνη Αλεξανδρή και ο Απόλλων Ρέτσος.

Σ’ αυτές τις μουσικές βραδυές συμμετέχει μια επίσης νέα και ιδιαίτερη φωνή η Ντένια Κουρούση, με θητεία στο έντεχνο λαικό και ρεμπέτικο τραγούδι.