Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ζαχαρίας Καρούνης και Τα υλικά των μυστικών στον Ιανό

Ο Ζαχαρίας Καρούνης και Τα υλικά των μυστικών στον Ιανό

Ο Ζαχαρίας Καρούνης ανεβαίνει στη σκηνή του Ιανού και με την τετραμελή ορχήστρα του παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με τα τραγούδια από το νέο του CD «Τα υλικά των μυστικών» που κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο και πολλά σημαντικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών όπως του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Μαμαγκάκη, αλλά και θρυλικών ερμηνευτών, που οι ερμηνείες τους έγιναν σχολή και σχολείο για τους νεώτερους, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Φλέρυ Νταντωνάκη.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου η οποία θα είναι και η ξεναγός μας σ’ αυτό το μουσικό τοπίο.


Αυτό που δεν είναι μυστικό είναι το πότε θα τα ακούσουμε και θα μας φανερωθούν για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του Ιανού. Μια και πρόκειται για νέα τραγούδια που έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στον αστερισμό της “Μικρής Αρκτου”. Πρόκειται για το καινούργιο cd του νέου ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη ο οποίος θα τα παρουσιάσει στον Ιανό.


Στιχουργοί των τραγουδιών είναι: Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Γκανάς, Λίνα Νικολακοπούλου και Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος. Τη μουσική σύνθεση των περισσότερων τραγουδιών υπογράφει ο Ζαχαρίας Καρούνης. Οι συνθέτες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Δημήτρης Μαραμής , η Δάφνη Αλεξανδρή και ο Απόλλων Ρέτσος.

 

Σ’ αυτές τις μουσικές βραδυές συμμετέχει μια επίσης νέα και ιδιαίτερη φωνή η Ντένια Κουρούση, με θητεία στο έντεχνο λαικό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Σχετικές ειδήσεις
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
2=4: Ανδρέου, Καρούνης, Λεγάκη και Παρασκευάκος ζωντανά στον Ιανό
08.02.2016 15:48
Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει στις 12, 13 και 20 Φεβρουαρίου 2016 στον Ιανό, τη συνεργασία του Γιώργου Ανδρέου με τον Ζαχαρία Καρούνη, την Κορίνα Λεγάκη και τον Σπύρο Παρασκευάκο.
Τα τραγούδια των ποιητών με τον Δημήτρη Νικολούδη και τον Χρήστο Κολοβό στον Ιανό
01.02.2016 11:14
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα «Τραγούδια των ποιητών» έρχεται στον Ιανό στις 6 Φεβρουαρίου 2016, με τους Θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό.
Τέσσερις νέοι συνθέτες στον Ιανό
18.01.2016 14:30
Τέσσερις νέοι συνθέτες, ο Στάθης Γκότσης, ο Γιώργος Καγιαλίκος, η Μάρθα Μεναχέμ και ο Δαμιανός Πάντας, παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό, τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές τους που έχουν εκδοθεί στο Μετρονόμο, αλλά και ανέκδοτα τραγούδια.
Evripidis and His Tragedies live στον Ιανό
07.01.2016 10:49
Ο Ευριπίδης Σαμπάτης παρουσιάζει με το προσωπικό του μουσικό project Evripidis and His Tragedies τον τρίτο του δίσκο “Futile Games In Space And Time”, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό.