Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Untitled στο Ρομάντσο

Untitled στο Ρομάντσο

Τέσσερις ομάδες της εγχώριας εναλλακτικής ηλεκτρονικής σκηνής, ενώνουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και το μεράκι τους για πρώτη φορά στο Ρομάντσο.


Μετά από αρκετό καιρό ζύμωσης στην χορευτική μουσική σκηνή αντιπροσωπευτικοί DJs των REFORM, MELTDOWN, CANNIBAL RADIO και του δισκοπωλείου HABEAT RECORDS βρίσκουν την Αθηναϊκή τους βάση, ελπίζοντας για μία φορά το μήνα να εδραιώσουν μία νύχτα διασκέδασης, στην μουσική ζωή της πρωτεύουσας υποστηρίζοντας εγχώριους καλλιτέχνες .


Ένας χειμώνας γεμάτος μουσικά δρώμενα, πλαισιωμένα από τις εικαστικές εκφράσεις του κοινού μας!


Kondaktor (Modal Analysis, aka Slydex)
Simos Ares (Cannibal radio)
Roman & Manu (Meltdown)
Mackenzie (b2b)
Miltiades (Habeat record store, Nous, Echovolt)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν στον Ιανό
15.02.2017 15:24
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής