Τη νέα της έκθεση, με τίτλο Έρως, εγκαινιάζει η ομάδα των Beetroot το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στην a.antonopoulou.art.

Έρωτας!

Η Beetroot, με την νέα της έκθεση, στηρίζει την τελευταία –ίσως– ελπίδα και πρακτική της αγνής ανθρώπινης έλξης: τον έρωτα!

Η ερωτική επιθυμία για ένα άλλο ανθρώπινο όν (ή περισσότερα !), αλλά και η επιθυμία για τον ίδιο τον έρωτα ως μια πράξη που χαρίζει την ευχαρίστηση, παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Beetroot ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική, ουσιαστικής σημασίας, για την ισορροπία του ατόμου και τελικά ολόκληρης της κοινωνίας.

Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση “error” και στο Μουσείο Μπενάκη «τα τέρατα » της Ελληνικής Μυθολογίας.

Η Beetroot Design Group είναι μια πολυβραβευμένη ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Το έργο της Beetroot είναι χαρακτηριστικό για το πολυσυλλεκτικό του ύφος, που προκύπτει από την ανομοιογένεια των μελών της ομάδας.

Παράλληλα με το έργο που παράγει για ένα ευρύ και διεθνές πελατολόγιο, η Beetroot δημιουργεί ένα σημαντικό αριθμό αυτόβουλων έργων των οποίων οι στόχοι κυμαίνονται από την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την φιλοσοφική τοποθέτηση, μέχρι τη στήριξη προσώπων, θεσμών ή θέσεων και την απροκάλυπτη διασκέδαση.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις της ομάδας ξεχωρίζουν τα Μέγα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) με τα οποία η ομάδα βραβεύτηκε το 2006, το 2008, το 2010 και το 2012, η ανώτερη διάκριση «Design agency of the year» στα Εuropean Design Awards το 2008 και το 2011 η κατάκτηση του red dot Design Agency Award ως το καλύτερο γραφείο οπτικής επικοινωνίας στον κόσμο.