Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έρως by Beetroot στη γκαλερί a.antonopoulou.art

Έρως by Beetroot στη γκαλερί a.antonopoulou.art

Τη νέα της έκθεση, με τίτλο Έρως, εγκαινιάζει η ομάδα των Beetroot το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στην a.antonopoulou.art.


Έρωτας!

Η Beetroot, με την νέα της έκθεση, στηρίζει την τελευταία –ίσως– ελπίδα και πρακτική της αγνής ανθρώπινης έλξης: τον έρωτα!


Η ερωτική επιθυμία για ένα άλλο ανθρώπινο όν (ή περισσότερα !), αλλά και η επιθυμία για τον ίδιο τον έρωτα ως μια πράξη που χαρίζει την ευχαρίστηση, παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Beetroot ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική, ουσιαστικής σημασίας, για την ισορροπία του ατόμου και τελικά ολόκληρης της κοινωνίας.


Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση “error” και στο Μουσείο Μπενάκη «τα τέρατα » της Ελληνικής Μυθολογίας.


Η Beetroot Design Group είναι μια πολυβραβευμένη ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Το έργο της Beetroot είναι χαρακτηριστικό για το πολυσυλλεκτικό του ύφος, που προκύπτει από την ανομοιογένεια των μελών της ομάδας.


Παράλληλα με το έργο που παράγει για ένα ευρύ και διεθνές πελατολόγιο, η Beetroot δημιουργεί ένα σημαντικό αριθμό αυτόβουλων έργων των οποίων οι στόχοι κυμαίνονται από την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την φιλοσοφική τοποθέτηση, μέχρι τη στήριξη προσώπων, θεσμών ή θέσεων και την απροκάλυπτη διασκέδαση.


Ανάμεσα στις πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις της ομάδας ξεχωρίζουν τα Μέγα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) με τα οποία η ομάδα βραβεύτηκε το 2006, το 2008, το 2010 και το 2012, η ανώτερη διάκριση «Design agency of the year» στα Εuropean Design Awards το 2008 και το 2011 η κατάκτηση του red dot Design Agency Award ως το καλύτερο γραφείο οπτικής επικοινωνίας στον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις
Έρως στο παγκάκι, έκθεση του Αλέξη Κυριτσόπουλου στη γκαλερί Σκουφά
03.02.2017 17:11
Εγκαινιάζεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 19.30 η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αλέξη Κυριτσόπουλου, με τίτλο «ΈΡΩΣ στο ΠΑΓΚΑΚΙ». Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.
Spiritual Desert, έκθεση των Nithah και Michael Stöcklin στη γκαλερί a.antonopoulou.art
26.01.2017 10:54
Η γκαλερί a.antonopoulou.art έχει την ευχαρίστηση να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους φωτογράφους Nithah και Michael Stöcklin. Έκθεση την οποία επιμελήθηκε ο Paulo S. Rufino Henrique, εικαστικός και κινηματογραφικός επιμελητής.
Το Ντεπό της Γκαλερί στην a.antonopoulou.art
16.12.2016 14:13
Συνδυάζοντας το Gallery Weekend 2016, τον αποχαιρετισμό του έτους και τα εγκαίνια της νέας ομαδικής έκθεσης "Το Ντεπό της Γκαλερί", η γκαλερί a.antonopoulou.art μας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 12:00-19:00 στο χώρο της για τα εγκαίνια και ένα εορταστικό πάρτι.
Τέχνης Παλμοί ΙΙΙ: έκθεση του Συνδέσμου Υποτροφών του Ιδρύματος Ωνάση και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου
04.11.2016 13:30
Μπορεί η εικαστική δημιουργία να εκτεθεί σε ένα χώρο όπου δοκιμάζεται το ανθρώπινο σώμα; Μπορεί η παρουσία ενός έργου τέχνης να δώσει έμπνευση και ελπίδα σε μια ανθρώπινη ψυχή που αγωνίζεται να αναρρώσει; Μπορεί η καλλιτεχνική έκφραση να «παντρευτεί» αρμονικά με την ασθένεια, για να στηρίξει τελικά τη μάχη για την ίδια τη ζωή; Για 3η φορά -μετά το 2001 και το 2008-, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση θα ενώσει τον Πολιτισμό με την Υγεία, μέσα από την έκθεση «Τέχνης Παλμοί ΙΙΙ», μια εικαστική έκθεση ελπίδας, δύναμης και ευαισθησίας.
Ένας, κανένας και χίλιοι εκατό: έκθεση του Μιχάλη Γ. Καλλιμόπουλου στη γκαλερί a.antonopoulou.art
20.10.2016 10:36
Η γκαλερί a.antonopoulou.art εγκαινιάζει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 την ατομική έκθεση του Μιχάλη Γ. Καλλιμόπουλου, με τίτλο Ένας, κανένας και χίλιοι εκατό.