Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Θοδωρής Κοτονιάς: Σιγανά Και Ταπεινά, στο Ρυθμός Stage

Θοδωρής Κοτονιάς: Σιγανά Και Ταπεινά, στο Ρυθμός Stage

Μετά τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Τα Κλειδιά», ο Θοδωρής Κοτονιάς παρουσιάζει σ’ ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα , στο Ρυθμός Stage, τα πιο τραγουδισμένα παραδοσιακά τραγούδια, έτσι όπως αυτά συνδέονται με τον αρχετυπικά ελληνικό ήχο των σύγχρονων τραγουδοποιών. Μαζί με τον Θοδωρή Κοτονιά συναντάμε τους σταθερούς συνοδοιπόρους του, τα Μακρινά Ξαδέρφια και η ζεστή φωνή της Μαρίας Παπαλεοντίου

 

Εννοείται, φυσικά, πως με αφορμή τα «Κλειδιά», ο Θοδωρής Κοτονιάς θα παρουσιάσει μερικά από τα νέα τραγούδια του, καθώς κι εκείνα που έχουμε ήδη αγαπήσει.

 

Το «Στις χαραυγές ξεχνιέμαι» συναντά το «Τζιβαέρι». Το «Μιλώ Για Σένα» έρχεται πιο κοντά στο τραγούδι «Στο Πα Και Στο Ξαναλέω». Και ο «Βασιλικός» ξαναγνωρίζει τη «Βασιλική».

 

Έτσι, τραγούδια των  Διονύση Σαββόπουλου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου , του Σταύρου Ξαρχάκου  συνυπάρχουν αρμονικά με τα πιο δημοφιλή δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια, που εξακολουθούν να μας συγκινούν και να συναρπάζουν - ακόμη και τους νεότερους που τα ανακαλύπτουν σήμερα.

 

 

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφουν ο Δημήτρης Βραχνός και ο Νίκος Μακράκης.

 

1η και 8 Δεκεμβρίου: Επιστροφή στα τραγούδια που μας σημάδεψαν!Σιγανά και Ταπεινά...

 

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Θοδωρής Παπαστάθης: Τύμπανα

Κώστας Μαυριδάκης: Μπάσο

Νίκος Γεωργουσάκης: κιθάρες

Νίκος Βερύκκοκος: βιολί

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Για τα Πανηγύρια: Ο Δημήτρης Υφαντής και ο Θοδωρής Κοτονιάς στο Ρυθμός Stage
26.09.2016 15:30
Από τις 7 Οκτωβρίου 2016 οι Θοδωρής Κοτονιάς, Δημήτρης Υφαντής & HARTURA BAND θα εμφανίζονται στο Ρυθμός Stage.
Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια στο Icarus Festival 2016
04.08.2016 16:14
Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια έρχονται στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 στο 11o Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος - Icarus Festival 2016.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέρφια Full Band live στο Σταυρό του Νότου Plus
13.05.2016 15:15
Ο Θοδωρής Κοτονιάς έρχεται την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, στις 22:30, για μια και μοναδική παράσταση στο Σταυρό του Νότου Plus, με όλη τη μπάντα των Ξαδερφιών στην “πρίζα”.