Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ψυχεδέλεια στο AN

Ψυχεδέλεια στο AN
Το ΑΝ club την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008 θα φιλοξενήσει τους 2 γκρουπ από την Αμερική, για 1η φορά στην Ελλάδα, τους Espers από την Philadelphia και τους Vetiver από το San Francisco. Από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους μιας άκρως εκλεκτής νέο-ψυχεδέλειας όπου οι chamber & baroque pop έχουν την πρωτοκαθεδρία προσφέροντας μοναδικής ομορφιάς μελωδίες, οι Espers έχουν κερδίσει τους πάντες με την εξαιρετική δισκογραφία τους αποκτώντας ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό που καιρό τώρα αναμένει τον ερχομό τους στην χώρα μας.

Αποτελούν εξέχοντα μέλη του κινήματος Freak Folk μαζί με τους εξίσου σπουδαίους Vetiver οι οποίοι έχουν να επιδείξουν ένα ολοκαίνουριο πολύ καλό άλμπουμ, παραμένοντας βεβαίως από τους πιο κολλητούς και στενούς συνεργάτες του Devendra Banhart ο οποίος συμμετέχει ενεργά ως μέλος του συγκροτήματος στην πλειοψηφία του έργου των Vetiver κρατώντας φωνή και κιθάρα.

Η συναυλία της Αθήνας μάλιστα είναι και η μόνη που θα πραγματοποιήσουν σε ολόκληρη την Ευρώπη! Μια και μοναδική βραδιά μεγάλου και διπλού ενδιαφέροντος, ένα «double bill» πνιγμένο στις μυρωδιές του Donovan, των The Incredible String Band, των Six Organs of Admittance, της Joanna Newsom, της Hope Sandoval και των Mazzy Star –άλλωστε με τις δύο τελευταίες μεγάλες κυρίες έχουν ήδη συνεργαστεί.

Σχετικές ειδήσεις
27.12.2016 12:07
Από την MLK κυκλοφορεί η συλλογή με τις 18 μεγάλες επιτυχίες της Φωτεινής Βελεσιώτου με τίτλο, "Η Παράσταση Αρχίζει".
Ο Κώστας Μακεδόνας στον Ιανό
19.10.2016 10:14
Δύο βράδια μελοποιημένης ποίησης, δύο μεγάλες βόλτες σε ποιήματα που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε από τον Κώστα Μακεδόνα, στον Ιανό, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.
Οκτώβριος 2016 στο Σταυρό του Νότου
27.09.2016 15:23
Ο Σταυρός του Νότου ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2016 για τις τρεις σκηνές του, ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο!
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
ΑΝΑΒΟΛΗ - Ηχόχρωμα: Μια μουσική συνάντηση στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού
15.06.2016 13:22
Μουσική για κιθάρα, με έργα των Francisco Tárrega , Isaac Albéniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Astor Piazzolla, Νίκου Παπασπυρόπουλου, σε μια βραδιά με ήχο και χρώμα, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00. - Αναβάλλεται