Η New York Times αναφέρεται στο όνομά τους, ως το σημαντικότερο μουσικό trio της δεκαετίας. Η GuitarFor παρουσιάζει τους Larry Goldings, Peter Bernstein και Bill Stewart σε μία και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Gazarte, στις 8 Δεκεμβρίου 2013.

Από τα Jazz club της Νέας Υόρκης, στο μουσικό κοινό της Αθήνας, για μία και μοναδική εμφάνιση.
 

Οι τρεις τους συνεργάζονται  πάνω από 20 χρόνια, ενώ δεν έχουν σταματήσει να πειραματίζονται μουσικά, να αναπροσαρμόζουν το ύφος τους και να δίνουν το δικό τους στίγμα στην εξέλιξη της Jazz. Ένας ιδιαίτερος, δικός τους ήχος που στηρίζεται τόσο στους κλασικούς δρόμους που ακολουθούν, όσο και στην ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά που προσδίδει ο συνδυασμός των τυμπάνων με την ηλεκτρική κιθάρα και το μοναδικό πιάνο του Larry Goldings.
 

Πέραν της τεράστιας δισκογραφικής εμπειρίας του καθενός ως συμπαραγωγοί, μουσικοί ή συνθέτες  σε ανεξάρτητες δουλειές, έχουν ηχογραφήσει μαζί οκτώ ολοκληρωμένα άλμπουμ, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε DVD με την τελευταία εμφάνιση του organ trio στο Live at Smalls, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα μιας εξαιρετικής μπάντας.
 
 
Larry Goldings / organ
Peter Bernstein / guitar
Bill Stewart / drums