Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Γλυκερία - Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές

Εκτύπωση
Γλυκερία - Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές

Η Γλυκερία και ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές! Μια καλλιτεχνική σύμπραξη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του καλού τραγουδιού!


Δυο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες , η Γλυκερία με την καθάρια λαϊκή φωνή και τις αμέτρητες επιτυχίες της συναντά τον αυθεντικό μελωδικό ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτο για να κάνουν μια ονειρεμένη βόλτα στο ποιοτικό λαϊκό τραγούδι.


Μαζί τους θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε τις  επιτυχίες που δεν χορταίνουμε ν’ ακούμε από την προσωπική τους δισκογραφία  αλλά και από ένα ευρύτερο ρεπερτόριο σημαντικών Ελλήνων δημιουργών. Ένα μουσικό ταξίδι που θα μας παρασύρει, θα μας ξυπνήσει αναμνήσεις και θα μας ξεσηκώσει!


Μαζί τους ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Εκτύπωση
Σχετικές ειδήσεις
Ω γλυκύ μου έαρ: συναυλία με τη Γλυκερία στο Half Note
02.04.2014 10:41
Ω γλυκύ μου έαρ... Αυτό το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών, θα ακούσουμε να ερμηνεύει η Γλυκερία τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Half Note, σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα, με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια.
Γιώργος Νταλάρας και Γλυκερία στο Φεστιβάλ Βράχων
05.09.2013 12:04
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία, θα παρουσιάσουν το επιτυχημένο φετινό τους αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τίτλο “Μικρά Ασία” - Βυζαντινός Εσπερινός, σε μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βράχων.
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία παρουσιάζουν στη Σύρο ένα αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα
02.09.2013 15:21
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων τους τον Απρίλιο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται ξανά επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα σε μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας.
Γιώργος Νταλάρας και Γλυκερία, στο Φεστιβάλ Οίτης
21.08.2013 12:25
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μια συναυλία στη Λελέϊκα Υπάτης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οίτης, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.
Γιώργος Νταλάρας - Γλυκερία, επόμενος σταθμός η Σαλαμίνα
06.08.2013 10:57
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων τους τον Απρίλιο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται ξανά επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.