Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Γλυκερία - Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές

Εκτύπωση
Γλυκερία - Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές

Η Γλυκερία και ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί στις Γραμμές! Μια καλλιτεχνική σύμπραξη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του καλού τραγουδιού!


Δυο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες , η Γλυκερία με την καθάρια λαϊκή φωνή και τις αμέτρητες επιτυχίες της συναντά τον αυθεντικό μελωδικό ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτο για να κάνουν μια ονειρεμένη βόλτα στο ποιοτικό λαϊκό τραγούδι.


Μαζί τους θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε τις  επιτυχίες που δεν χορταίνουμε ν’ ακούμε από την προσωπική τους δισκογραφία  αλλά και από ένα ευρύτερο ρεπερτόριο σημαντικών Ελλήνων δημιουργών. Ένα μουσικό ταξίδι που θα μας παρασύρει, θα μας ξυπνήσει αναμνήσεις και θα μας ξεσηκώσει!


Μαζί τους ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Εκτύπωση
Σχετικές ειδήσεις
Η Γλυκερία με εκλεκτούς φίλους στο Παλατάκι στην Θεσσαλονίκη
18.09.2014 14:35
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, σε αυτή την ιδιαίτερα ψυχαγωγική συναυλία της στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ στο Προαύλιο του κυβερνείου (παλατάκι), που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία στον κήπο του Μεγάρου στην Αθήνα, η Γλυκερία θα μας ταξιδέψει με «τραγούδια αγάπης», τις αμέτρητες επιτυχίες της, λαϊκά και σμυρνέικα, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη τη Μεσόγειο.
Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα
29.07.2014 10:12
Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 το Θέατρο Πέτρας γίνεται ο τόπος συνάντησης της Λαικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης με τη Γλυκερία και τον Λάκη Χαλκιά, για μία συναυλία με τα ωραιότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Η Γλυκερία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
15.07.2014 10:40
Μια μοναδική μουσική συνάντηση μας περιμένει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή 25 Ιουλίου. Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με "τραγούδια της αγάπης", αφετηρία την ψυχή και προορισμό το συναίσθημα.
Ω γλυκύ μου έαρ: συναυλία με τη Γλυκερία στο Half Note
02.04.2014 10:41
Ω γλυκύ μου έαρ... Αυτό το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών, θα ακούσουμε να ερμηνεύει η Γλυκερία τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Half Note, σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα, με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια.
Γιάννης Σπανός, Αρλέτα και Κώστας Καραφώτης μαζί στις Γραμμές
17.03.2014 12:17
Ο μεγάλος Γιάννης Σπανός, ο συνθέτης που μας κράτησε συντροφιά στις ωραιότερες μουσικές στιγμές μας, συναντάται για πρώτη φορά ζωντανά σε παράσταση με την Αρλέτα.