Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα

Έκθεση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα
Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Σύγχρονο Κόσμο παρουσιάζει η Νεολαία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το πρακτορείο Reuters στην ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας. Στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης, Πειραιώς 100, από τις 11 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2008 θα παρουσιαστεί μία σειρά εικόνων από όλο τον κόσμο, όπου οι επισκέπτες  της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να αντικρύσουν μια αλήθεια, που όσο μακρινή κι αν φαίνεται,  στην πραγματικότητα βρίσκεται δίπλα μας.

Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το βραβευμένο video clip με τίτλο United, ένα πεντάλεπτο μουσικό πολυεθνικό δρώμενο σε 15 γλώσσες, που μεταδίδει τη δύναμη της επίγνωσης  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και 30 spots που απεικονίζουν τα ισάριθμα σημεία της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τα οποία αυτή τη περίοδο προβάλλονται στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. ως κοινωνικό μήνυμα.
   
Στόχος του της έκθεσης είναι  η ενημέρωση της νεολαίας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ενθάρρυνση της για την προάσπιση τους, ώστε να γίνει πολύτιμος υποστηρικτής της ανοχής στην διαφορετικότητα και της παγκόσμιας ειρήνης.