Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Παιδικά πορτραίτα

Παιδικά πορτραίτα
Η αθωότητα της παιδικής ηλικίας ενέπνευσε το Νίκο Τσιαπάρα στη νέα του δουλειά, την οποία θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη η γκαλερί Tsatsis Projects / Artforum, από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ατομική έκθεση του Νίκου Τσιαπάρα παρουσιάζεται σε επιμέλεια της Σάνιας Παππά, με τίτλο Παιδικά πορτραίτα, και αποτελείται στο σύνολό της από έργα μεγάλων διαστάσεων με λάδι και ακρυλικό.
 
Πρόκειται για μία δουλειά με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και πρωταγωνιστές μικρά παιδιά σε φυσικές στάσεις της καθημερινότητας τους.

Στα παιδικά πορτραίτα του Νίκου Τσιαπάρα κυριαρχεί ο έντονος χρωματισμός, άλλοτε στο φόντο του έργου και άλλες φορές στο ίδιο το πορτραίτο.

Στην έκθεση επίσης θα παρουσιαστούν μια σειρά σχεδίων σε μικρότερες διαστάσεις από παστέλ και ακρυλικό.

Σχετικές ειδήσεις
Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης: έκθεση του Αλέξανδρου Ψυχούλη στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
31.10.2016 14:52
Η νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ψυχούλη με τίτλο «Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης» θα παρουσιαστεί αυτόν τον Νοέμβριο στην Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου, στη Θεσσαλονίκη.
The Symptom Projects 7
20.09.2016 15:23
Το The Symptom Projects συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Άμφισσας και στους Δελφούς το εκθεσιακό του πρόγραμμα.
Πορτραίτα της θάλασσας του Αιγαίου: έκθεση του Μιχάλη Μακρουλάκη στην Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο
10.06.2016 14:18
Την θαλασσινή αύρα μεταφέρει αυτούσια στη νέα σειρά έργων του που δημιούργησε ο ζωγράφος Μιχάλης Μακρουλάκης για την έκθεση του που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο στις 18 Ιουνίου, με τον εύγλωττο τίτλο Πορτραίτα της θάλασσας του Αιγαίου.
Ροές: έκθεση της Άννας - Μαρίας Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Φαζού στη γκαλερί CAN
09.05.2016 11:45
Η έκθεση στη γκαλερί CAN με τίτλο Ροές φέρνει κοντά τη δουλειά δύο εικαστικών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, εργάζονται σε διαφορετικά μέσα (το σχέδιο και τη γλυπτική) παρ’ ολ’ αυτά μοιράζονται σκέψεις, ιδέες και κυρίως το ενδιαφέρον για τα μορφοπλαστικά χαρακτηριστικά της γραμμής που στο έργο τους μέσα από την επανάληψη μετουσιώνεται σε σχήμα, σώμα, ύλη και εν τέλει δημιουργεί ενωμένη μία ενιαία οντότητα στο χώρο.
Coocles!: Έκθεση της Δέσποινας Τσιαπάρα στην γκαλερί ARTZONE 42
04.04.2016 12:46
Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 εγκαινιάζεται στην γκαλερί ARTZONE 42 η ατομική έκθεση της Δέσποινας Τσιαπάρα με τίτλο ‘Coocles!’.