Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική στο δάσος

Μουσική στο δάσος
Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα εμφανιστεί στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, μαζί με την επταμελή ορχήστρα του για μια και μοναδική εμφάνιση. Ο καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σταθερή παρέα των φίλων μουσικών, θα ερμηνεύσουν τραγούδια για την αγάπη, τη χαρά, τη λύπη, την αμφισβήτηση και τον έρωτα, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από μουσικούς ήχους, χρώματα και συναισθήματα.

Τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων αλλά και επιλεγμένες διασκευές και αποδόσεις τραγουδιών θα ερμηνευτούν στο πλαίσιο ενός μουσικού σχήματος που ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον του ηλεκτρικού και του ρυθμού.

Η τελευταία δισκογραφική πρόταση του Δ. Ζερβουδάκη κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2006 από την Polytropon με γενικό τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά» και κέρδισε αμέσως τόσο τη δική μας αγάπη όσο και των ανθρώπων του ραδιοφώνου που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν.

Μαζί του θα παρευρεθεί επί σκηνής ο Παντελής Θεοχαρίδης στο τραγούδι, ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος στο τραγούδι και τις κιθάρες, η Έλσα Μουρατίδου στο τραγούδι, ο Χρήστος Τσαπράζης στο ηλεκτρικό μπάσο , ο Νίκος Ψοφογιώργος στα τύμπανα, ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στο πιάνο και ο Βασίλης Καραμάλης στο μπουζούκι.

Info:

Συναυλία Θέατρο Δάσους
Τιμή Εισιτηρίου:
Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Kremlino
13.01.2017 10:41
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, συναντά παλιούς και νέους φίλους για δύο μόνο εμφανίσεις στο KREMLINO στον Πειραιά.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Ηχόχρωμα: Μια μουσική συνάντηση, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού
31.08.2016 13:20
Μουσική για κιθάρα και φλάουτο, με έργα των Francisco Tárrega , Isaac Albéniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Astor Piazzolla, Νίκου Παπασπυρόπουλου, σε μια βραδιά με ήχο και χρώμα, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού (δίπλα στη Μονή Καισαριανής), το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.