Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ταξίδι γύρω από την χύτρα μου

Ταξίδι γύρω από την χύτρα μου
Μια ξεκαρδιστική και σπινθηροβόλα μουσική κωμωδία ηθών του Ευγενίου Λαμπίς, σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοντζολή θα παρουσιαστεί το χειμώνα στο Θέατρο της Ημέρας. Το Θέατρο της Ημέρας μετά την επιτυχία της παράστασης με το έργο του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» σε επίσημη συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο της Γαλλίας «Κομεντί Φρανσέζ» και υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας, συνεχίζει την αναζήτηση του στο χώρο της κωμωδίας στο Ευρωπαϊκό θέατρο και παρουσιάζει το Ταξίδι γύρω από την χύτρα μου.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παράσταση με πλούσια κοστούμια εποχής και ευρηματικά σκηνικά, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια. Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Στάθης Αναστασίου, ο Τάκης Βαμβακίδης, η Κατερίνα Γαβαλλά, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Δανάη Δασκαλάκη και ο Παντελής Τσόγκας
 
Η παράσταση, θα παρουσιαστεί το χειμώνα στο Αθηναϊκό κοινό στο Θέατρο της Ημέρας από μέσα Οκτωβρίου μέχρι μέσα Γενάρη.

Σχετικές ειδήσεις
Πόθοι κάτω από τις λεύκες, του Ευγένιου Ο 'Νηλ στο Εθνικό Θέατρο
02.01.2017 15:50
Το Εθνικό Θέατρο μετά από 80 χρόνια ανεβάζει ξανά, στην Κεντρική Σκηνή, το αριστούργημα του Ευγένιου Ο΄Νηλ «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και μουσική της Ελένης Καραΐνδρου
Πηνελόπη Δέλτα, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου για 3η χρονιά στο Θέατρο της Ημέρας
09.12.2016 12:45
Το έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Πηνελόπη Δέλτα, θα παρουσιαστεί για τρίτη χρονιά, σε σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Μοντζολή στο Θέατρο της Ημέρας.
Θα σε δω στην πρεμιέρα, στο θέατρο Coronet
15.11.2016 16:38
Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της σόλο κωμωδίας «Caveman» και σε αναζήτηση της καινούργιας του παράστασης, το θέατρο CORONET επέλεξε την ανατρεπτική κωμωδία «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου που κέρδισε το βραβείο του κειμένου στον διαγωνισμό “Ελληνικά Κείμενα 2016” του Coronet.
Το μήλο, των Γιώργο Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου σε καλοκαιρινή περιοδεία
02.06.2016 15:16
«Το μήλο», είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που είιχε παρουσιαστεί με μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία το 2011-12 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μια μικρή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών.
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.