Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Marios Strofalis Soundtrack Trio στη σκηνή του Half Note

Marios Strofalis Soundtrack Trio στη σκηνή του Half Note

Το Half Note Jazz Club υποδέχεται τον Μάριο Στρόφαλη και το Trio του σε μία βραδιά όπου ο κόσμος του soundtrack θα αποκτήσει jazz αποχρώσεις.


O Μάριος Στρόφαλης είναι ένας πολυβραβευμένος συνθέτης sountrack μουσικής, με μεγάλη δισκογραφία , του οποίου τα έργα έχουμε ακούσει σε πλήθος ταινιών (Πίσω πόρτα, Λίστα γάμου, Να μ΄αγαπάς κ.α.), τηλεοπτικές σειρές (10η Εντολή, Μαύρα μεσάνυχτα, κ.α.) και θεατρικές παραστάσεις (Αmlet, Bug, Ραχήλ, Rottweiler, κ.α) και του οποίου συνάμα οι tango συνθέσεις κερδίζουν, χρόνο με το χρόνο, διεθνή αποδοχή.


Ένα πρόγραμμα , με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα, που επιχειρεί να φωτίσει τον κόσμο του soundtrack με jazz αποχρώσεις.


Ένα πρόγραμμα πλούσιο με πολλές διαφορετικές αναφορές, από το Μεσογειακό τανγκό και το Σμυρνέικο μπολερό ως το Nuevo tango, από τον Αιγαιοπελαγίτικο Μπάλο ως τη Νouvelle Jazz Francaise, από την Ανδαλουσιανή Μπαλάντα και το flamenco, ως την ταραντέλλα και το λυρικό μεσογειακό βαλσάκι. 


Μάριος Στρόφαλης: πιάνο
Αλφρέντο Στούνι: βιολί
Aλέξανδρος Μποτίνης: βιολοντσέλο

Σχετικές ειδήσεις
05.01.2017 17:08
«Τα πουλιά» του Χίτσκοκ παρουσιάζονται με live soundtrack από τους Silent Move & Χάρη Λαμπράκη επιστρέφουν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
The Northlander: Κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας σε μουσική Μιχάλη Ανδρονίκου
14.12.2016 10:45
Το soundtrack της ταινίας μεγάλου μήκους The Northlander με τη μουσική του Κύπριου συνθέτη Μιχάλη Ανδρονίκου, κυκλοφορεί τόσο σε CD, όσο και σε ψηφιακή διανομή μέσω του iTunes.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.
Η Μαίρη Λίντα συναντά τους Apurimac στη σκηνή του Half Note
23.02.2016 10:38
Το Half Note υποδέχεται στη σκηνή του τη Μαίρη Λίντα, τη σπουδαία αυτή τραγουδίστρια και μούσα του Μανώλη Χιώτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του παρελθόντος.