Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz στη σκηνή του Faust!

Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz στη σκηνή του Faust!

Η "εκρηκτική" Αγγελική Τουμπανάκη και οι ετερόκλητοι, βιρτουόζοι "Buzz Bastardz", δίνουν το πληθωρικό τους στίγμα με ευρηματικες διασκεύες και πρωτότυπες συνθέσεις, στη σκηνή του Faust.


Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν και αναμειγνύουν Βαλκανικούς ρυθμούς, μοτίβα Ανατολής, ήχους  Μεσογείου με jazz σύγχρονη αρμονία ...φτιάχνοντας ένα δυνατό μουσικό χαρμάνι!

 

Οι "Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz"φτιάχνουν μουσικό χαρμάνι με ήχους και ρυθμούς παραδόσεων, με μουσικές διαφορετικών χωροχρόνων, και δίνουν το πληθωρικό, πολύμορφο στίγμα τους με πρωτότυπες συνθέσεις...δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες, εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς... 

 

Δυνατές ερμηνείες, μουσικές αταξίες από την ετερόκλητη μπάντα των Buzz Bastardz.

 

...Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz in a nomad, multilingual fiesta!

 Βιογραφικό


Το μουσικό σχήμα “Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz” δημιουργήθηκε απο την Αγγελική Τουμπανάκη τον Οκτώβριο του 2010 και αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς της  εγχώριας τζαζ και  παραδοσιακής μουσικής σκηνής.


Σκοπός/ παιχνίδι του σχήματος είναι, ο αυτοσχεδιασμός, ο πειραματισμός και οι  διασταυρώσεις   των διαφορετικών μουσικών βιωμάτων των μελών, μέσα από επιλεγμένες διασκευές και προσωπικές συνθέσεις.


Έχει παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ όπως Tripori Festival 2013, World Jazz Festival (Οκτώβριος 2012), Athens Jazz Festival (Δεκέμβριο 2011), Athens World Festival (Ιανουάριος 2012) και σε μουσικές και θεατρικές σκηνές όπως Faust, Floral, Six D.O.G.S, Tiki Bar, Nueva Trova, Θέατρο Λιθογραφείον κ.α.
Αυτό το καιρό ηχογραφούν την πρώτη τους δισκογραφικη δουλειά.


Συντελεστές:


Παντελής Στόικος : τρομπέτα, καβάλ
Γιάννης Παπαναστασίου :  άλτο σαξόφωνο
Βασίλης Κετεντζόγλου : κιθάρα
Παρασκευάς Κίτσος : μπάσο
Κώστας Μερετάκης : κρουστά
Γιάννης Αγγελόπουλος : τύμπανα
Αγγελική Τουμπανάκη : τραγούδι 

Σχετικές ειδήσεις
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Gazarte
02.01.2017 17:20
Την Κυριάκη 29 Ιανουαρίου, η πολυσχιδής βοκαλίστα Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει στο Gazarte το πολυσυλλεκτικό project της "Toubanaki & the Buzz Bastardz".
Aggeliki Toubanaki & The Buzz Bastards για δύο live στο Faust
01.11.2016 15:21
Η πολυσχιδής βοκαλίστα και "ιδιοσυγκρασιακή performer" Αγγελική Τουμπανάκη με το project της "Toubanaki & the Buzz Bastardz" ξεσηκώνει και συγκινεί ... στο αγαπημένο της στέκι, FAUST!
Toubanaki & the Buzz Bastardz live @ Faust
27.04.2016 14:18
Η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, θα βρίσκονται την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Faust.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Faust
12.04.2016 10:21
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Faust, η πολυσχιδής vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, μας παίρνουν με τον πολυσυλλεκτικό world jazz και αυθεντικό τους ήχο.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Faust
22.02.2016 12:21
Η Αγγελική Τουμπανάκη και οι The Buzz Bastardz θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.