Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Έλα… όπως είσαι, στο Θέατρο Παραμυθίας

Έλα… όπως είσαι, στο Θέατρο Παραμυθίας

Το θέατρο Παραμυθίας παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 19:30, τη μαύρη κωμωδία «Έλα… όπως είσαι» της Αλμπέρτας Τσοπανάκη, σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή.


Τα προσωπικά βιώματα μιας γυναίκας ξεδιπλώνουν με σαρκασμό το κιτς μιας διφορούμενης και νευρωτικής κοινωνίας του 21ου αιώνα.


Στο θεατρικό δρώμενο-μονόλογο, η ζωή μιας Αθηναίας  εξελίσσεται και αλλάζει καθώς αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα στη σκληρή και παράλογη σύγχρονη Ελλάδα.


Στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Χριστόφορος Χριστοφής, η μαύρη κωμωδία και το χιούμορ συνδιαλέγονται με την καθημερινότητα όσο και με τις τρελές φαντασιώσεις της ηρωίδας που υποδύεται η Αλμπέρτα Τσοπανάκη.


Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Χριστοφής
Συγγραφέας: Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Παίζουν: Αλμπέρτα Τσοπανάκη και συμμετέχουν στα βίντεο οι ηθοποιοί Ακης Σιδέρης και Ευάγγελος Κλουφέτος.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie, για 2η χρονιά στο Θέατρο Παραμυθίας
03.10.2016 17:27
Η παράσταση "Το όνομά μου είναι Rachel Corrie", σε σκηνοθεσία Μάνιας Παπαδημητρίου, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Παραμυθίας, με την Ιουλία Γεωργίου στον ομώνυμο ρόλο, σε μία ερμηνεία που ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε. Μαζί της οι Καίτη Ιωαννίδου, Βασιλίνα Κατερίνη και Θεοφάνης Μιλλεούνης.
28.09.2016 12:44
Η ΜΥΓΑ του Ζώρζ Λάγκελαν σε σκηνοθεσία Διονύση Λυκιαρδόπουλου, θα συνεχίσει φέτος, για δεύτερη σεζόν, την επιτυχημένη πορεία της στο Θέατρο «Παραμυθίας» από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.
Με μάτια κλειστά σε βλέπω, από την ομάδα Three στο Θέατρο Παραμυθίας
27.06.2016 11:50
Η ομάδα Three παρουσιάζει στο Θέατρο Παραμυθίας το έργο του Σπύρου - Ανδρέα Παπαδάτου, Με μάτια κλειστά σε βλέπω.
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie, στο Θέατρο Παραμυθίας
24.03.2016 12:21
"Το όνομά μου είναι Rachel Corrie", η παράσταση σε σκηνοθεσία της Μάνιας Παπαδημητρίου που είχε παιχτεί στο θέατρο του Νέου Κόσμου με μεγάλη επιτυχία (στον ομώνυμο ρόλο τότε η Δήμητρα Σύρου) ανεβαίνει και πάλι, αυτή τη φορά στο θέατρο Παραμυθίας, σε καινούρια εκδοχή με την Ιουλία Γεωργίου στο ρόλο της Rachel Corrie.
«Χ» της Γεωργίας Χιόνη στο Θέατρο Παραμυθίας
22.03.2016 11:40
Από 1 Απριλίου ως 10 Ιουνίου 2016 το Θέατρο Παραμυθίας παρουσιάζει το έργο «Χ» της Γεωργίας Χιόνη.