Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ύρτηλη Ρόαση: έκθεση του Χρήστου Ροζάκη στο Βρυσάκι

Ύρτηλη Ρόαση: έκθεση του Χρήστου Ροζάκη στο Βρυσάκι

Το Βρυσάκι παρουσιάζει την έκθεση του εικαστικού Χρήστου Ροζάκη, με τίτλο Ύρτηλη Ρόαση, από τις 25 Νοεμβρίου 2013.


Ο Χρήστος Ροζάκης χρησιμοποιώντας παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία συνθέτει ποίηση και μουσική . Ο θαυμασμός του για την ανθρώπινη μορφή τον οδηγεί να συμπράττει με χορευτές, ερευνώντας μαζί τους τη σχέση ήχου-κίνησης.  


Εκτός από τις μουσικές του αναζητήσεις έχει ενεργή εικαστική παρουσία. Στη 2η προσωπική του έκθεση Ύρτηλη Ρόαση, μας παρουσιάζει μια σειρά λατρευτικών παραστάσεων μεικτής τεχνικής όπου κοινοί συντελεστές είναι το άτοπο και άχρονο που επιβάλλει το μέταλλο του χρυσού.


Σε όλα τα έργα το αντικείμενο λατρείας δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σχετικές ειδήσεις
Εικαστική έκθεση του Χρήστου Κατρούτσου στον Πολυχώρο Vault
14.11.2016 12:03
Ο Πολυχώρος VAULT, φιλοξενεί τη νέα έκθεση του εικαστικού, ποιητή και δοκιμιογράφου Χρήστου Κατρούτσου. Θα παρουσιαστούν φωτογραφίες και έργα ζωγραφικής του καλλιτέχνη με ερεθίσματα από σύγχρονα ζητήματα όπως το οικολογικό αλλά και διαχρονικά όπως το ζήτημα της υπαρξιακής αγωνίας.
«Code Red»: Εικαστική έκθεση του Χρήστου Προσύλη
01.11.2016 11:47
Η νέα εικαστική έκθεση του σκηνοθέτη, συγγραφέα, performer και new media artist Χρήστου Προσύλη με τίτλο «Code Red» που περιλαμβάνει digital art, ζωγραφική, video art installation, sound art και performance, πραγματοποιείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», στο διάστημα 1-11 Νοεμβρίου 2016.
Καταφύγια έρωτος: Έκθεση του Χρήστου Κεχαγιόγλου στην Ώχρα Μπλε
21.07.2016 11:39
Ο Χώρος Τέχνης Ώχρα Μπλε οργανώνει την ατομική έκθεση του ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου με τίτλο «Καταφύγια έρωτος», από τις 22 Ιουλίου μέχρι και 16 Αυγούστου 2016.
Αrticulations: έκθεση του Χρήστου Παπλωματά στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
23.03.2016 11:19
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων Αναζητήσεις στην Ύλη φιλοξενεί την έκθεση του Χρήστου Παπλωματά, με τίτλο “Articulations”. Οι εκθέσεις αυτές οργανώνονται και φιλοξενούνται στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, με στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design.
... έλα να παίξουμε: Έκθεση του Χρήστου Κουτσούκη στην Γκαλερί Cube
15.03.2016 14:57
Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 την καινούρια δουλειά του Χρήστου Κουτσούκη με τίτλο “... έλα να παίξουμε”, που είναι η δεύτερη ατομική του έκθεση στο χώρο, μετά τις “Στιγμές” (Φεβρουάριος 2012).