Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ύρτηλη Ρόαση: έκθεση του Χρήστου Ροζάκη στο Βρυσάκι

Ύρτηλη Ρόαση: έκθεση του Χρήστου Ροζάκη στο Βρυσάκι

Το Βρυσάκι παρουσιάζει την έκθεση του εικαστικού Χρήστου Ροζάκη, με τίτλο Ύρτηλη Ρόαση, από τις 25 Νοεμβρίου 2013.


Ο Χρήστος Ροζάκης χρησιμοποιώντας παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία συνθέτει ποίηση και μουσική . Ο θαυμασμός του για την ανθρώπινη μορφή τον οδηγεί να συμπράττει με χορευτές, ερευνώντας μαζί τους τη σχέση ήχου-κίνησης.  


Εκτός από τις μουσικές του αναζητήσεις έχει ενεργή εικαστική παρουσία. Στη 2η προσωπική του έκθεση Ύρτηλη Ρόαση, μας παρουσιάζει μια σειρά λατρευτικών παραστάσεων μεικτής τεχνικής όπου κοινοί συντελεστές είναι το άτοπο και άχρονο που επιβάλλει το μέταλλο του χρυσού.


Σε όλα τα έργα το αντικείμενο λατρείας δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σχετικές ειδήσεις
Καταφύγια έρωτος: Έκθεση του Χρήστου Κεχαγιόγλου στην Ώχρα Μπλε
21.07.2016 11:39
Ο Χώρος Τέχνης Ώχρα Μπλε οργανώνει την ατομική έκθεση του ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου με τίτλο «Καταφύγια έρωτος», από τις 22 Ιουλίου μέχρι και 16 Αυγούστου 2016.
Αrticulations: έκθεση του Χρήστου Παπλωματά στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
23.03.2016 11:19
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων Αναζητήσεις στην Ύλη φιλοξενεί την έκθεση του Χρήστου Παπλωματά, με τίτλο “Articulations”. Οι εκθέσεις αυτές οργανώνονται και φιλοξενούνται στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, με στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design.
... έλα να παίξουμε: Έκθεση του Χρήστου Κουτσούκη στην Γκαλερί Cube
15.03.2016 14:57
Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 την καινούρια δουλειά του Χρήστου Κουτσούκη με τίτλο “... έλα να παίξουμε”, που είναι η δεύτερη ατομική του έκθεση στο χώρο, μετά τις “Στιγμές” (Φεβρουάριος 2012).
εἰ ἦς ὧδε: έκθεση του Χρήστου Παλλαντζά στη γκαλερί Ευριπίδη
09.02.2016 17:04
Μετά από 10 χρόνια αδιάκοπης καλλιτεχνικής δημιουργίας και σημαντικών εκθέσεων στο εξωτερικό, ο καταξιωμένος ζωγράφος Χρήστος Παλλαντζάς επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα παρουσιάζοντας τη νέα του Έκθεση με τίτλο «εἰ ἦς ὧδε» (εάν ήσουν εδώ) στην Γκαλερί Ευριπίδη.
Έκθεση του Χρήστου Δεληδήμου στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
29.10.2015 11:50
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα η ατομική έκθεση του Χρήστου Δεληδήμου με τίτλο “Something Nests Inside You, Something Will Not Be The Same”. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Δεκεμβρίου 2015.