Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιώργος Καραδήμος μαζί στο Club του Σταυρού του Νότου

Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιώργος Καραδήμος μαζί στο Club του Σταυρού του Νότου

Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιώργος Καραδήμος παρουσιάζουν στο Club του Σταυρού του Νότου αγαπημένες ξένες επιτυχίες που διασκευάστηκαν στα ελληνικά. Με λίγα λόγια "Ξένα Α_λά Ελληνικά" από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή.


Η ιδέα και η επιμέλεια του όλου εγχειρήματος ανήκει στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό του Μελωδία fm 99.2, Δημήτρη Βραχνό, ο οποίος και το ανέθεσε σε δύo αγαπημένους και χαρισματικούς ερμηνευτές, με επιτυχημένες διασκευές στο ενεργητικό τους: τον Γιώργο Καραδήμο (Θα’ ρθει Ξανά, Σε Θέλω Εδώ) και την Ραλλία Χρηστίδου (Εγώ Για Σένα).


Μέσα σε μία βραδιά λοιπόν, θα περάσουμε από το Φίλα Με Ακόμα (Bacia Mi Ancora), τον Αμερικάνο (Tu Vuo Fa L’ Americano), το Μην Ορκίζεσαι (Comme Mona Lisa) και το Όλα Αυτά Που Φοβάμαι (How You Remind Me) των ημερών μας και θα φτάσουμε στα κλασικά χορευτικά «Το Κορίτσι Του Μάη (Venus)» και «Το Σαν Τροπέ (Sain Trope)». Κι από τα πιο μελιστάλαχτα «Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις (Killing Me Softly)» και το «Μυστικό (Something’s Gotten Hold Of My Heart), θα κάνουμε μια στάση σε δυνατές μπαλάντες όπως το «Μη Μ’ Αφήνεις Μη (Ne Me Quittes Pas)» αλλά και στα εξαιρετικά «Πριν Το Τέλος (Il Giardini Di Marzo)» και το «Τί Να Πω (Epenso A Te).


Δε λείπουν όμως και οι λαϊκές στιγμές της δεκαετίας του 50, που βασίστηκαν σε ινδικές μελωδίες της εποχής εκείνης, οι μεγάλες επιτυχίες του Bregovic της δεκαετίας του 90 από την ταινία “Ο Καιρός των Τσιγγάνων“ αλλά και κάποια σημαντικά ελληνικά τραγούδια που ταξίδεψαν στο εξωτερικό κι έγιναν γνωστά παγκοσμίως στην ξένη εκδοχή τους όπως το All Alone Am I (Μην τον Ρωτάς Τον Ουρανό) του Χατζιδάκι με την Brenda Lee, και το Honeymoon Song (Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου) του Θεοδωράκη, με τους Beatles.


Θα ακουστούν επίσης και οι δύο διάσημες διασκευές των αγαπημένων ερμηνευτών σε ελληνικά τραγούδια: Ο Γιώργος Καραδήμος θα πει το «Με Πνίγει Τούτη η Σιωπή» στη ροκ εκδοχή του και η Ραλλία το «Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου». Επιπλέον, οι πιο δυνατές στιγμές του ρεπερτορίου τους θα περνούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τις διασκευές που παρουσιάζουν.


Πλήκτρα - ενορχηστρώσεις: Ματί Παλαιολόγος
Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος
Μπάσο: Πετρος Βασιλειαδης
Ηλ. κιθάρα: Σπύρος Δελτα
Βιολί: Σελμανι Μιγκεν

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
16.08.2016 11:55
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες...
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.