Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Κεφαλονιά

Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Κεφαλονιά
Μια έκθεση του Κωστή Γεωργίου και ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, φέρνουν τον αέρα του πολιτισμού στο όμορφο Κρεμμύδι της Κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου  εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς, η ατομική έκθεση του Κωστή Γεωργίου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παρουσιάζει έργα της νέας του δουλειάς  στην καθιερωμένη ετήσια εικαστική διοργάνωση στο συγκεκριμένο χώρο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Ηλία Δελόγλου, Μανώλη Χάρο και Παύλο Σάμιο, οι οποίοι προηγήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου πλαισιώνεται από παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα, στο Βοτανόκηπο του Ιδρύματος Φωκά Κοσμετάτου, το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση , στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, αλλά και στο σπήλαιο Δραγκαράτη σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης, με την συμμετοχή της Ορχήστρας των Χρωμάτων υπό την  διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη με σολίστ τη Σαβίνα Γιαννάτου και το Βασίλη Γισδάκη. 

Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς θα διαρκέσει ως τις 30 Αυγούστου και θα πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά παράλληλα με την έκθεση.
 
Στις 24 Αυγούστου στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς, δίνουν κονσέρτο ο σολίστ των κρουστών Δημήτρης Δεσύλλας και η φλαουτίστα Μαριλένα Δωρή, οι οποίοι είναι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Ορχήστρας των Χρωμάτων αντίστοιχα.

Στις 25 Αυγούστου στο Αργοστόλι το Ιδρύμα Φωκά Κοσμετάτου Κεφαλονιάς, διοργανώνει στο Βοτανόκηπο του συναυλία του συνόλου της Ορχήστρας των Χρωμάτων, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, με τη συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου και του Βασίλη Γισδάκη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι.

Την επόμενη ημέρα 26 Αυγούστου η συναυλία θα επαναληφθεί στο μαγευτικό χώρο της μεγάλης αίθουσας του σπηλαίου Δρογκαράτη στη Σάμη, σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης. Η 900 τ.μ. λεγόμενη Σάλα της Αποθέωσης εντός του σπηλαίου, έχει εξαιρετική ακουστική.
Σχετικές ειδήσεις
«μεταΘεοί»: έκθεση του Αλέξανδρου Γεωργίου στο Μουσείο Μπενάκη - Ισλαμικής Τέχνης
02.11.2016 13:35
Το Μουσείο Μπενάκη φιλοξενεί στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης την έκθεση του Αλέξανδρου Γεωργίου «μεταΘεοί» στην οποία θα παρουσιαστεί το έργο από τα δύο τελευταία προσκηνυματικά ταξίδια του καλλιτέχνη στην Ινδία.
Έκθεση Γλυπτικής Αγιογραφίας πάνω σε πέτρα του Ιωάννη Αυγουστάκη
08.08.2016 15:00
Τις πόρτες της στο κοινό ανοίγει η νέα ατομική έκθεση γλυπτικής Αγιογραφίας πάνω σε πέτρα του Ιωάννη Αυγουστάκη στην Πύλη Αγίου Γεωργίου την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016.
Η δική μου Εφταλού, 35 χρόνια πριν: Έκθεση του Γιώργου Λαζόγκα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μήθυμνας
11.07.2016 16:23
Η έκθεση-αφιέρωμα του κ. Γεώργιου Λαζόγκα θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Μήθυμνας στη Λέσβο από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2016.
Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο
04.07.2016 13:00
Μια νέα σειρά έργων ζωγραφικής και γλυπτικής, καθώς και έναν εντυπωσιακό γλυπτό κόκκινο ταύρο, σε φυσικό μέγεθος, παρουσιάζει ο Κωστής Γεωργίου στη νέα του έκθεση που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο στις 9 Ιουλίου.
Έκθεση του Φίλιππου Γεώργιου Τσινταβή στην Aίθουσα Τέχνης Γ. - Ε. Βάτη στη Σύρο
01.04.2016 10:12
Ο καλλιτέχνης Φίλιππος Γεώργιος Τσινταβής σε μία ακόμα συνεργασία με την Γκαλερί Έρση μεταφέρει στην Ερμούπολη της Σύρου την ατομική του έκθεση με τίτλο «Το μαύρο τετράγωνο της Φαντασίας».